Τι έστειλε στη σύμβουλο γάμου - Σύμμαχος των Αρχών η τεχνολογία

Η μόνη που φαίνεται να γνώριζε την περιπετειώδη σχέση δολοφόνου – Καρολάιν είναι η σύμβουλος γάμου που επισκεπτόταν. Σύμφωνα με το STAR, στις 4 Φεβρουαρίου η Καρολάιν την ενημέρωσε ότι θα σταματήσει τις συνεδρίες. Εκείνη επικοινώνησε με τον σύζυγό της.

«Καλησπέρα, με ειδοποίησε η Καρολάιν ότι σταματά τις συνεδρίες. Βέβαια αυτό είναι λάθος αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Όποτε θελήσεις μπορούμε να τα πούμε και γενικά ό,τι θελήσεις, μην διστάσεις να με πάρεις τηλέφωνο. Καληνύχτα» έγραφε σε μήνυμα προς τον πιλότο η σύμβουλος γάμου.

«Καλησπέρα, το ξέρω μου το είπε νωρίτερα. Φυσικά είναι λάθος θα προσπαθήσω, να της αλλάξω γνώμη τις επόμενες ημέρες. Θα σας καλέσω αύριο ναι ευχαριστώ πολύ» απάντησε ο συζυγοκτόνος.

Ο δολοφόνος έδειχνε να ελέγχει όλες τις κινήσεις της Καρολάιν. Με εκείνον επικοινωνούσε η σύμβουλος γάμου ακόμα και για τα ραντεβού.

Νέα στοιχεία θα προκύψουν και από τα εργαστήρια καθώς αναμένεται η ψηφιακή ανάλυση των τηλεφώνων του πιλότου και της Καρολάιν και η ανάκτηση των δεδομένων που έχουν διαγραφεί.

Οι ειδικοί λένε πως ακόμα και αν έχει διαγράψει μηνύματα ή κλήσεις από το κινητό του, αυτά μπορούν να ανακτηθούν…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook