Ο Νίκος Αραβαντινός, προσωπικός σωματοφύλακας του «βασιλιά του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν, δέχθηκε άγρια επίθεση το βράδυ της Πέμπτης στη Μύκονο από ομάδα 15 Γαλλοαλγερινών τουριστών.

Ο σωματοφύλακας κλήθηκε από ανθρώπους του ξενοδοχείου του οποίου είναι μέτοχος προκειμένου να επέμβει όταν μια παρέα 15 Γαλλοαλγερινών που είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ άρχισε να παρεκτρέπεται και να δημιουργεί προβλήματα.

Ο Νίκος Αραβαντινός προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να ηρεμήσει τους αλλόφρονες τουρίστες.Όμως, εκείνοι σε έξαλλη κατάσταση άρχισαν να του επιτίθενται πετώντας του ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων ο σωματοφύλακας σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτος και λιπόθυμος. Νοσηλεύεται με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ έχει κριθεί αναγκαία η αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Φρίξο Δρακοντίδη, κάποιοι από τους ανθρώπους που χτύπησαν τον σωματοφύλακα κυκλοφορούν ελεύθεροι στο νησί. Οι αστυνομικές αρχές υπό τον φόβο βεντέτας βρίσκονται σε εγρήγορση. Οι συνάδελφοι του Νίκου Αραβαντινού δεν αποκλείεται να θελήσουν να ανταποδώσουν το χτύπημα. Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα υπογραμμίζοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξει συνέχεια.

«Ήταν άνανδρο τόσοι άνθρωποι εναντίον μου. Ευχαριστώ όσους νοιάστηκαν για μένα.. Με διαλύσανε, πραγματικά σου μιλάω, τέτοιο ξύλο δεν έχω φάει ποτέ» δηλώνει από το νοσοκομείο στο Πρώτο Θέμα ο Νίκος Αραβαντινός. «Με χτυπήσανε πίσω στο κεφάλι και είμαι τυχερός που δεν με χτύπησαν έναν πόντο παραπάνω» προσθέτει.

Από την Κοινωνία Ώρα MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook