Μέρα με τη μέρα οι ειδικοί της Αστυνομίας, ανακτούν δεδομένα και πληροφορίες από τα κινητά για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν από τον πιλότο στα Γλυκά Νερά.

«Το επονομαζόμενο «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση του 33χρονου πιλότου με την Καρολάιν που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη δολοφονία της ίσως να μην υπάρχει».

«Από την πρώτη εξέταση του κινητού του δολοφόνου, ανάλυση τηλεφωνικών συνομιλιών του ιδίου όπως κι άλλων προσώπων δεν φαίνεται να προσδιορίζεται η παρουσία άγνωστου μέχρι σήμερα προσώπου που είχε ρόλο συνεργού ή ηθικού αυτουργού στη δολοφονία της Καρολάιν», έχει δηλώσει στο «Βήμα», υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ που γνωρίζει πολλές άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές της δολοφονίας στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Οι αστυνομικοί έχουν αμφιβολίες για την ύπαρξη «τρίτου προσώπου» και για το γεγονός ότι: «Αυτό θα αναδεικνυόταν από τις σημειώσεις της άτυχης 20χρονης ή κι από τις εκμυστηρεύσεις της στην οικογενειακή σύμβουλο Ελένη Μυλωνοπούλου. Χωρίς ωστόσο να μπορεί να αποκλεισθεί οτιδήποτε για την περίοδο Φεβρουαρίου-Μαΐου οπότε είχαν διακοπεί οι συνεδρίες με την σύμβουλο ενώ τότε δεν κατέγραφε τις εμπειρίες και την καθημερινότητα του το θύμα. Εκτιμούμε ακόμη ότι αν τάχα υπήρχε «τρίτο πρόσωπο» στη ζωή της Καρολάιν, κάτι προφανώς εντελώς απίθανο, θα ήταν το πρώτο που θα είχε επικαλεσθεί ο δολοφόνος της για να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του. Οι λόγοι της δολοφονίας της Καρολάιν ίσως πρέπει να αναζητηθούν κατά κύριο λόγο σε όσα συνέβαιναν μέσα στο ζευγάρι και ίσως σε ένα τμήμα του στενού περιβάλλοντος κυρίως του δράστη…»

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις συγγενείς του δράστη και του θύματος, προσωπικοί φίλοι τους ενώ κρίσιμη θεωρείται η νέα κατάθεση της κ Μυλωνοπούλου και τα SMS που φαίνεται να έχει από τον δράστη και το θύμα.

Τα κινητά «μίλησαν» και για το σπίτι στη Σούδα

Τα κινητά της Καρολάιν αλλά και του καθ ομολογίαν δολοφόνου της, του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου φαίνεται να ρίχνουν φώς και στην πληροφορία ότι είτε ο πιλότος είτε η Καρολάιν, μαζί με άτομο του άλλου φύλου , είχε ταξιδέψει στη Σούδα προκειμένου να δεί και να νοικιάσει ένα σπίτι 112 τετραγωνικών μέτρων με θέα στη θάλασσα.
Η συγκεκριμένη πληροφορία είχε γνωστοποιηθεί από τον ταξίαρχο εν αποστρατεία Αθανάσιο Κατερινόπουλο σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Μάλιστα μετά απ αυτό , είχαν οργιάσει οι φήμες που ήθελαν την 20χρονη Καρολάιν να έχει ταξιδέψει μαζί με ακόμη ένα άτομο -άνδρα κατά πάσα πιθανότητα- στη Σούδα, όπου φέρεται να επισκέφθηκε το συγκεκριμένο διαμέρισμα προς ενοικίαση.

Όπως επιβεβαιώνουν αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με το  T-live στον ALPHA, τα κινητά τηλέφωνα της αδικοχαμένης Καρολάιν και του 33χρονου συζυγοκτόνου έχουν εντοπιστεί μέσω του στίγματός τους στην περιοχή της Αττικής, μεταξύ 10 και 12 Απριλίου 2021.

Επιπλέον, ο μεσίτης που διαχειρίζεται το σπίτι, το οποίο φέρεται να επισκέφθηκε κάποιος από το ζευγάρι, διαψεύδει στο T-live το συγκεκριμένο σενάριο. “Στο δικό μας γραφείο δεν είχαμε κάποιο τέτοιο όνομα που να πιάσει να νοικιάσει σπίτι. Το σπίτι αυτό και τότε και τώρα είναι και προς ενοικίαση και προς πώληση. Εμείς επικοινωνήσαμε και με την ιδιοκτήτρια, η οποία είναι κατηγορηματική, ότι η Καρολάιν δεν είχε πάει ποτέ” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook