Η μητέρα της Καρολάιν θα πάει στο πατρικό του συζυγοκτόνου για να πάρει την ενός έτους εγγονή της Λυδία.

Η μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα, επιβιβάστηκε αρχικά στο πλοίο της γραμμής από την Αλόννησο προς το Βόλο και από εκεί την παρέλαβε με το αυτοκίνητό του ο δικηγόρος της, Θανάσης Χαρμάνης, προκειμένου να την μεταφέρει στην Αθήνα.

Η χαροκαμένη μάνα της Καρολάιν θα πάρει την εγγονή της μετά την απόφαση του εισαγγελέα ανηλίκων που της παραχωρεί κατ αποκλειστικότητα την επιμέλεια του παιδιού.

Στον δρόμο προς την Αθήνα, προκειμένου να πάρει μαζί της στην Αλόννησο την μικρή Λυδία, η οποία μέχρι την τελική απόφαση του δικαστηρίου θα μένει μαζί με την οικογένεια της Καρολάιν, βρίσκεται η μητέρα της άτυχης 20χρονης.

Μάλιστα, το όχημα του κ. Χαρμάνη εισήλθε στο γκαράζ του πλοίου, προκειμένου να μην έρθει αντιμέτωπη η Σουζάνα Κράουτς με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Δείτε βίντεο από το Live News στο MEGA

Καταπέλτης για τον πιλότο η εισαγγελέας ανηλίκων 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η εισαγγελέα έδωσε την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, στην οικογένεια της Καρολάιν.

Στο σκεπτικό της απόφασης, η εισαγγελέας χαρακτηρίζει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ως σκληρό, ανάλγητο και ως άτομο που στερείται συναισθημάτων.

Στην εισαγγελική διάταξη, με βάση την οποία προσωρινά ανατέθηκε η επιμέλεια της μικρής Λυδίας στη μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν, ο συζυγοκτόνος χαρακτηρίζεται «άτομο παντελώς στερούμενο ηθικών αναστολών».

Ιδιαίτερη αναφορά μάλιστα γίνεται στην την εγκληματική συμπεριφορά του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, ο οποίος έφτασε στο σημείο, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, να θυματοποιήσει ακόμα και το μόλις ενός έτους βρέφος με την επιλογή του να το αφήσει πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του.

Δείτε εδώ την απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook