Ξεσπά ο πατέρας της 20χρονης Καρολάιν - Τι λέει για τις φήμες περί ναρκωτικών

Η δολοφονία μιας νεαρής, χαρισματικής γυναίκας που είχε πολλά να προσφέρει στους αγαπημένους της, και κυρίως στο παιδάκι της, από το χέρι του ανθρώπου που ισχυριζόταν ότι την αγαπούσε, είναι ένα τραγικό συμβάν που προκαλεί οργή ακόμα και σε ανθρώπους που δεν την γνώριζαν.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Sun, ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, περιέγραψε πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι οι αστυνομικού πήραν τον 32χρονο πιλότο από το μνημόσυνο της κόρης του για να τον συλλάβουν:

«Όταν το πληροφορήθηκα αργότερα, λυπήθηκα που δεν το ήξερα όταν τον είχα ακόμη μπροστά μου. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα με όπλο και θα είχα δεχτεί πρόθυμα τις συνέπειες» αναφέρει…

Επίσης, μίλησε και για τη στιγμή που έμαθε ότι η κόρη του ήταν νεκρή. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μπήκε μέσα στο στήθος μου και να μου έσφιξε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Ο 78χρονος δήλωσε επίσης εχθές στην εφημερίδα ότι πιστεύει ότι «υπάρχει βάση» στις φήμες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα ότι ο πιλότος ήταν αναμεμειγμένος σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Όπως εξήγησε, η κόρη του είχε ισχυρή αίσθηση της ηθικής και σίγουρα θα απειλούσε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της αν μάθαινε ότι ίσχυε κάτι τέτοιο…

Mιλώντας χαρακτηριστικά για την πιθανότητα ο συζυγοκτόνος να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, ο ίδιος δήλωσε στην SUN ότι «Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Η κόρη μου ήταν ένα άτομο που ήθελε τη δικαιοσύνη, ήθελε τα πράγματα να είναι σωστά».

Σχολιάζοντας, δε, την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων να αποδώσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της κόρης της 20χρονης, στον ίδιο και τη γυναίκα του, ο Ντέιβιντ Κράουτς είπε ότι «όλο το νησί ήταν στο πλευρό μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της Λυδίας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook