Η Αλόννησος «αγκαλιάζει» την κόρη της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον πιλότο σύζυγο της στα Γλυκά Νερά.

Η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, έφτασε αγκαλιά με τη μικρή Λυδία στο σπίτι της στην Αλόννησο.

Η μητέρα και ο πατέρας της Καρολάιν θα έχουν τώρα την επιμέλεια της εγγονής τους, ενώ οι γονείς του καθ ομολογίαν δολοφόνου  θα μπορούν να βλέπουν τη μικρή Λυδία μόνο στην Αλόννησο.

Σύμφωνα με την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, οι γονείς του καθ΄ ομολογία συζυγοκτόνου, από τον οποίο αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα, θα μπορούν να τη βλέπουν 5 ημέρες τον μήνα από τις 10:00 έως τις 14:00, μόνο στην Αλόννησο.

Γιαγιά και εγγονή αφότου έφθασαν στο νησί, μπήκαν σε ένα ασημί αυτοκίνητο, και μαζί με μία οικογενειακή φίλη πήγαν απευθείας στο σπίτι της οικογένειας Κράουτς στο νησί.

Η μητέρα της Καρολάιν και γιαγιά της μικρής Λυδίας, έβγαλε την εγγονή της στο μπαλκόνι. Κρατώντας την μια σφιχτή αγκαλιά, οι δύο τους κοίταζαν την θάλασσα.

Η μητέρα της Καρολάιν θα προσπαθήσει να πνίξει τον πόνο της και να μεγαλώσει την μικρή Λυδία καθοδηγώντας την στα πρώτα της βήματα μετά την κακή μοίρα που την χτύπησε.

Στο πλευρό της οικογένειας της Καρολάιν θα σταθούν ειδικοί παιδοψυχολόγοι προκειμένου η μικρή Λυδία να μάθει όταν και όπως πρέπει τον τρόπο που η μητέρα της έφυγε από τη ζωή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook