Καταγγελία: «Ζω με δανεικά περιμένοντας τα χαρτιά μου για την αναπηρική σύνταξη…» [βίντεο]
![Καταγγελία: «Ζω με δανεικά περιμένοντας τα χαρτιά μου για την αναπηρική σύνταξη…» [βίντεο]](https://www.bigpost.gr/wp-content/uploads/2021/06/4859572-1024x683.jpg) 
  Για το Γολγοθά που ανεβαίνει κάθε περίπου 2 χρόνια από το 2010 μίλησε στην Κοινωνία Ώρα Mega, ο κ. Λάζαρος.
Όπως εξήγησε ο ίδιος, αν και περνάει κανονικά επιτροπή ΚΕΠΑ ανά τακτά διαστήματα, όπως προβλέπεται, οι άνθρωποι του ΕΦΚΑ στην Έδεσσα καθυστερούν πολύ στο να του φτιάξουν τα χαρτιά του κάθε φορά ώστε να πάρει την αναπηρική του σύνταξη, με αποτέλεσμα να ζει με δανεικά.
«Παίρνω αναπηρική σύνταξη, κάθε δύο χρόνια γίνεται αυτή η ιστορία. Πέρασα από επιτροπή ΚΕΠΑ και περιμένω 8-9 μήνες να πληρωθώ. Ζω με δανεικά. Καλώ στον ΕΦΚΑ της Έδεσσας, όταν τους πιάνω μου λένε ότι έχω δίκιο και ότι θα πρέπει να κάνω υπομονή. Δεν ξέρω γιατί δεν προχωράει η υπόθεσή μου, προφανώς δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους», είπε ο κ. Λάζαρος.
«Παίρνω αναπηρική σύνταξη από το 2010. Αυτή τη φορά ήταν να περάσω επιτροπή το Νοέμβριο, λόγω κορωνοϊού αναβλήθηκε και πέρασα τον Γενάρη. Βγήκε η απόφαση της επιτροπής, αλλά από το Σεπτέμβριο που πληρώθηκα τελευταία φορά δεν έχω πάρει τίποτα και περιμένω», εξήγησε ο ίδιος.
«Τη μία μου λένε ότι δεν έχουν υπαλλήλους, την άλλη δε σηκώνουν το τηλέφωνο, και φοβάσαι και να τους μιλήσεις. Χρωστάω σε όλο τον κόσμο. Έχω παιδί στο στρατό και δεν έχω να του στείλω χρήματα. Ζω με δανεικά από παντού, από συγγενείς και φίλους, δεν έχω μούτρα από το Νοέμβριο να βγω από το σπίτι. Ελπίζω κάποιος να ευαισθητοποιηθεί και να σταματήσει αυτός ο Γολγοθάς», κατέληξε ο κ. Λάζαρος.
Ολες οι Ειδήσεις
- Χριστίνα Μπόμπα: Η εντυπωσιακή μεταμφίεση για το Halloween – Φωτογραφίες
- Σαλαμίνα: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι και σκότωσαν 75χρονη γυναίκα – Τη βρήκε νεκρή η κόρη της
- «Chef στην κουζίνα σας»: Στριφτάρια με σφολιάτα, πιπεριές και τυριά,σπιτικά ζυμαρικά και βελούδινο σοκολατένιο σουφλέ
- Στην αγκαλιά του Φάνη: Σάκης Τανιμανίδης και Ευτύχης Μπλέτσας, δύο ξεχωριστοί ταξιδιώτες – Απόψε στις 23:50 στον ΣΚΑΪ
- Καλαμάτα: Ροτβάιλερ κατασπάραξε τον ιδιοκτήτη του – Αστυνομικός σκότωσε τον σκύλο – Σοκαριστικό βίντεο
- Επίθεση Κασσελάκη στον Μπέο: Δεν μας απασχολεί τι κάνει στην τουαλέτα του ο απόπατος της κοινωνίας (βίντεο)
- Τραγωδία στον Ασπρόπυργο: Νεκρό 10χρονο κορίτσι που κατέρρευσε στο προαύλιο του σχολείου του
- Ο Μητσοτάκης στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Σινά, κ. Συμεών – «Εθνικό καθήκον μας το ενδιαφέρον για τη Μονή» (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook
 
     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  