«Πονάω, πάρα, πάρα πολύ»… Με αυτά τα λόγια ο Πάτερ Βησσαρίων Καντούνης, μιλά για τον χαμό της κόρης του και σπαράζει καρδιές.

Η 14χρονη Γωγώ, έχασε τη ζωή της μετά από χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη για γαστρικό δακτύλιο λόγω παχυσαρκίας σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Η επέμβαση, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, έγινε γιατί το κοριτσάκι έπεφτε θύμα bullynig από άλλα παιδιά…

«Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό που λένε είναι εκφοβισμός», είπε μιλώντας στο Σίγμα. «Τα παιδιά είναι σκληρά γιατί λένε πάντα την αλήθεια.. Τα παιδιά δεν φταίνε, αλλά φταίνε οι γονείς και το εκπαιδευτικό σύστημα».

«Αυτός κρύβεται μέσα στο air condition. Έχουμε κινηθεί νομικά. Το κοριτσάκι μου δεν χάθηκε, αλλά κοιμήθηκε. Πονάω πάρα πάρα πολύ και τις πρωινές ώρες το ψάχνω μέσα στο σπίτι. Είναι εκεί το άρωμα του, τα ρούχα του και το κρεβάτι του».

Πρόσθεσε ότι η άλλη του κόρη τον ρωτάει πόσο θα λείψει η Γωγώ, χωρίς να μπορεί να δώσει απάντηση.

«Ως κληρικός κλήθηκα πολλές φορές να παρηγορήσω τους γονείς. Σήμερα τους ζητώ συγνώμη γιατί δεν μπόρεσα να τους παρηγορήσω. Τώρα ξέρω τι εστί. Την μία Τρίτη την πήγαμε στον γιατρό και την άλλη Τρίτη την τοποθετήσαμε στο χώμα. Συγχωρώ τον γιατρό ως κληρικός, αλλά όχι ως πατέρας. Οφείλω να παλέψω για να είναι η τελευταία η Γωγώ μου… Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάψει να χειρουργεί»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook