Μπέζος: «Κάποιοι παρενοχλούν ή εκμεταλλεύονται τη θέση τους – Είναι ό,τι χυδαιότερο…» (video)
Σύμφωνα με τον κ. Μπέζο, στα 30 χρόνια της καριέρας του δε συνάντησε τέτοια φαινόμενα. Ωστόσο, τόνισε ότι αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν...
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος για τις καταγγελίες που έχουν γίνει σχετικά με παρενοχλήσεις και προσβλητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου.
«Κάποιοι παρενοχλούν ή εκμεταλλεύονται τη θέση τους», είπε χαρακτηριστικά.
Για τις καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία, ο κ. Μπέζος υποστήριξε πως περιμένει την τοποθέτηση του ηθοποιού. Δεν αμφισβητεί τα λεγόμενα της κυρίας Ζέτας Δούκα, η οποία είναι η πρώτη που κατήγγειλε λεκτική βία από τον ηθοποιό, ωστόσο ο ίδιος δεν παρατήρησε ποτέ κάποια ανάρμοστη συμπεριφορά από τον συνάδελφό του, αναγνωρίζει βέβαια τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.
Μίλησε για το θέμα της βίας, λέγοντας πως είναι άκρως επικίνδυνο, καθώς «έχουμε την τάση να συνηθίζουμε τέτοια φαινόμενα» και πρόσθεσε πως «δεν μπορείς να επεμβαίνεις είτε σωματικά είτε ψυχολογικά σε κάποιον συνάνθρωπό σου».
Ολες οι Ειδήσεις
- Βλάβη στη γραμμή «100»: «Δεν στερήθηκαν οι πολίτες τη συνδρομή της Αστυνομίας» – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
- Καιρός ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο για ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ανέμους από την Κυριακή – Red Code για επτά περιφέρειες
- Μητσοτάκης για τα 30 χρόνια από την κρίση των Ιμίων: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες, υποκλινόμαστε και φέτος στους πεσόντες
- Δημογλίδου για την εξαφάνιση της Λόρας: «Είχε ήδη προσγειωθεί στη Γερμανία όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή της» – Βίντεο – ντοκουμέντο να αγοράζει εισιτήριο
- Γιώργος Λιάγκας: Σε νυχτερινό κέντρο γιόρτασαν τα γενέθλια της Μαρίας Αντωνά – Η τούρτα με τα κεράκια – Βίντεο
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δείχνει πως περνά τη μέρα της με τους γιούς της – Νέες φωτογραφίες
- Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο, με βροχές, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους – Στο επίκεντρο η Αττική και άλλες 5 περιοχές – “Στη Θεσσαλία θα βρέχει για 24 ώρες”
- Μπέσσυ Αργυράκη – Λευτέρης Νικόλιζας: Η εξομολόγηση για την κρίση στον γάμο τους – «Άρχισε να κλαίει, να χτυπιέται»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook