Η μικρή Αναστασία, η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία επτά ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 η μικρούλα είχε διαγνωστεί με επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου. Οι γιατροί στην Ελλάδα δεν τις έδιναν πολλές ελπίδες και οι γονείς της ταξίδεψαν στην Αμερική προκειμένου να ακολουθήσει θεραπεία.

Αρχικά είχαν ταξιδέψει στο Χιούστονκαθώς εκεί υπήρχε μια κλινική με εξειδίκευση στη συγκεκριμένη ασθένεια. Στη συνέχεια, τη μετέφεραν στη Νέα Υόρκη που τελικά άφησε την τελευταία της πνοή…

Η ανάρτηση της μητέρας

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Elias Triantafyllakis και σήμερα διάλεξε η κόρη μας το παρανυφάκι μας να φύγει από την ζωή. Η Αναστασία πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.

Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη της να την κρατάνε αγκαλιά.
Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για αυτή την νεράιδα και ξέρω και πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ.

Η Αναστασία δεν υποφέρει πια…»

Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Elias Triantafyllakis και σήμερα διάλεξε η κόρη μας το παρανυφάκι μας να φύγει από…

Posted by Prezerakou Xenia Dharam Atma on Friday, July 2, 2021

Ήλπιζαν μέχρι την τελευταία στιγμή

Μόλις χθες η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα και έγραψε για την Αναστασία:

“Προσευχήσου για τα πράγματα που αγαπάς”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook