Όλα τα ενδεχόμενα θα διερευνηθούν διατείνεται η Ελληνική Αστυνομία για τον 32χρονο πιλότο που δολοφόνησε την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Aπαντήσεις στις φήμες που θέλουν τον32χρονο πιλότο και τον καθ΄ομολογία δολοφόνο της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, να έχει παράνομες δραστηριότητες, δίνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Απόστολος Σκρέκας.

Με αφορμή τα διάφορα βρετανικά δημοσιεύματα, όπως το χθεσινό της Mirror, που ανέφεραν ότι η ελληνική αστυνομία υποψιάστηκε ότι ο Αναγνωστόπολους σκότωσε τη σύζυγό του αφού εκείνη ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για να μεταφέρει ναρκωτικά, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Απόστολος Σκρέκας απαντάει ότι «οι μυθοπλασίες δεν αφορούν το κράτος».

«Όταν υπάρχουν στοιχεία, αξιολογούνται από τις δικαστικές Αρχές που ξέρουν να κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους», είπε στην ΕΡΤ το πρωί του Σαββάτου.

Συμπλήρωσε πως η αστυνομία είναι «εδώ και σε συνεργασία μαζί τους θα διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα».

Ερωτώμενος εάν διερευνάται αυτό το σενάριο, τόνισε πως «οι έρευνες δεν είναι αντικείμενο συζήτησης στον αέρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο συζυγοκτόνος, με μήνυμά του, στον ΑΝΤ1 χθές, αρνήθηκε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και επέμεινε ότι η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν προσχεδιασμένη. «Η θέση μου είναι πάγια. Αρνούμαι όσα γράφονται για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook