Μια ακόμη μαρτυρία - επιβεβαίωση της κυνικότητας του 32χρονου πιλότου που δολοφόνησε άγρια την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

«Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο ηθοποιό. Αυτός ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα» είπε ο καπετάνιος του σκάφους που μετέφερε τον πιλότο και καθ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν λίγα λεπτά μετά το μνημόσυνο συνοδεία αστυνομικών από την Αλόννησο στην Σκιάθο.

Ο Δημήτρης Άνθιμος , στο σκάφος του οποίου επιβιβάστηκε ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνοδεία αστυνομικών στην μυστική επιχείρηση μεταφοράς από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ όπου και ομολόγησε το έγκλημα του στα Γλυκά Νερά μίλησε στο MEGA.

Σύμφωνα με τον καπετάνιο ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος ακόμη και όταν πια ο κλοιός γύρω του είχε γίνει ασφυκτικός, ακόμη και λίγα λεπτά μετά το μνημόσυνο της 20χρονης Καρολάιν , χαμογελούσε.

«Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο ηθοποιό. Αυτός ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και πριν από λίγο ήταν στο μνημόσυνό της» πρόσθεσε ο Δημήτρης Άνθιμος μιλώντας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Για μία καλά οργανωμένη επιχείρηση μεταφοράς του καθ΄ομολογία δολοφόνου της Κάρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την Αλόννησο στη Σκιάθο κάνει λόγο ο καπετάνιος Δημήτρης Άνθιμος όταν του ζητήθηκε από την Αστυνομία να συμβάλλει σε μία μυστική επιχείρηση.

«Η επιβίβαση ήταν με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μπήκε από δω πέρα μέσα στο σκάφος συνοδεία. Τον τοποθέτησαν και τον έβαλαν εδώ πέρα σε αυτό το σημείο και έκατσε. Δεξιά και αριστερά του τον είχαν αστυνομικοί» πρόσθεσε.

Το σκάφος του Δημήτρη Άνθιμου άφησε τον πιλότο και τους αστυνομικούς στη Σκιάθο Σκιάθου και από κει με δικινητήριο αεροπλάνο προσγειώθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος απ΄όπου πήραν το δρόμο για τη ΓΑΔΑ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook