Η έρευνα για το κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον πιλότο περιλαμβάνει και τα οικονομικά του ζευγαριού.

Μπορεί φαινομενικά ο πιλότος και καθ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν να είχε έναν καλό μισθό ως πιλότος, ωστόσο οι τελευταίες αποκαλύψεις της οικογένειας της αδικοχαμένης ότι είχαν σημαντική οικονομική συνεισφορά και μάλιστα και σε μηνιαία βάση διαμορφώνουν μιαν άλλη εικόνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real News”, ο 12ος ανακριτής ερευνά οικονομικές διαφορές που ενδεχομένως είχαν μεταξύ τους, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Κάρολαϊν, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις ότι η οικογένεια της έβαζε… βαθιά το χέρι στην τσέπη και τους βοηθούσε οικονομικά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχει δοθεί εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος για άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών και των δύο, προκειμένου να ερευνηθεί ποια ήταν η οικονομική κατάσταση του καθενός και τι συναλλαγές πραγματοποιούσαν.

Επιπλέον, θα ερευνηθούν οι λεπτομέρειες της αγοράς του οικοπέδου στο Πικέρμι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που έγινε μόλις πέντε ημέρες πριν από τη δολοφονία της Κάρολαϊν, και μάλιστα με τα 50.000 ευρώ που του είχε δώσει η πεθερά του.

Και ενώ , όπως είπε και ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν τα χρήματα τα έδωσε εξ ολοκλήρου η μητέρα της, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έγραψε το οικόπεδο στο Πικέρμι στο όνομα του.

Γιατί σταμάτησε το kickboxing;

Ενδιαφέρον έχει και η μαρτυρία ατόμου που γνώριζε την Καρολάιν από τη σχολή πολεμικών τεχνών στην Αλόννησο. Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή είχε πολλές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα, ανάμεσά τους και το kickboxing.
Όπως αποκαλύπτει λοιπόν το άτομο αυτό στη Realnews, η κοπέλα είχε σπάνιο ταλέντο αλλά αναγκάστηκε να σταματήσει την ενασχόλησή της με το συγκεκριμένο άθλημα.

«Η Καρολάιν ήταν μια πολύ καλή αθλήτρια, ίσως η καλύτερη που πέρασε από τη συγκεκριμένη σχολή. Ήταν ένα κορίτσι-θαύμα, ένα μοναδικό ταλέντο, που δυστυχώς σταμάτησε το kickboxing όχι επειδή το ήθελε, αλλά επειδή της το επέβαλαν…», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπαίτιος για αυτό θεωρείται ο Μπάμπης: «Προσπάθησαν να την πείσουν να μην σταματήσει το kickboxing, ενώ της τόνιζαν ότι ήταν μικρή και είχε διαφορά ηλικίας με τον Μπάμπη. Δεν κατάφεραν να την αποτρέψουν»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook