Κύκλωμα σωματεμπορίας πίσω από την εξαφάνιση της 17χρονης Αμάντας από το Χαϊδάρι.

Την 17χρονη Αμάντα είχε αρπάξει από το Χαϊδάρι  ένας Αλβανός, μέλος κυκλώματος σωματεμπορίας,  ο οποίος την εξέδιδε και συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 55χρονο Αλβανό , ο οποίος φέρεται να άρπαξε και να εξέδιδε το άτυχο κορίτσι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν αγγελία με φωτογραφίες της ανήλικης σε «ροζ» ιστοσελίδα και έσπευσαν να κλείσουν ραντεβού ως πελάτες.

Θα ήταν το πρώτο ραντεβού του κοριτσιού, είχε κανονιστεί σε ξενοδοχείο στην Αγία Παρασκευή όπου την μετέφερε ο 55χρονος. Εκεί έγινε και η σύλληψη.

Η 17χρονη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ γι αυτό και την παρακολουθούν  ψυχολόγοι.

Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση για την εξαφάνιση. Το κορίτσι εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.

Τι ανέφερε το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνισή της

Την Πέμπτη 03/6/2021, και ώρα 22:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου, η Αμάντα Σ. 17 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι ενημερώθηκε σήμερα, 04/6/2021, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η ανήλικη έχει πραγματοποιήσει πολλαπλές φυγές σε σύντομο χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι το Χαμόγελο του Παιδιού είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

«Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η ανήλικη βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και λόγω της ιδιαιτερότητας των δυσκολιών που αντιμετωπίζει αλλά και λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του COVID-19» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook