Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη εμφάνιση με μάσκα, καπέλο και γυαλιά
Οι πρώτες φωτογραφίες του Πέτρου Φιλιππίδη μετά τη δίωξη του για βιασμό.
Έπειτα από αρκετούς μήνες απουσίας, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Πέτρο Φιλιππίδη για πρώτη φορά μετά τη δίωξη εις βάρος του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.
Τον ηθοποιό εντόπισε ο φακός του YouWeekly στο κέντρο της Αθήνας, όπου φορά μάσκα που κάλυπτε όλο το πρόσωπό του (αν και πλέον δεν είναι υποχρεωτική η χρήση της σε εξωτερικούς χώρους), γυαλιά ηλίου, καπέλο και φουλάρι στο λαιμό.
Ο Φιλιππίδης φαίνεται να μιλάει σε έντονο ύφος στο κινητό του τηλέφωνο.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Οι αποκαλύψεις με τις βαρύτατες καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη είδαν το φώς της δημοσιότητας τον περασμένο Φεβρουάριο και από τότε ο ηθοποιός και θιασάρχης έχει απομονωθεί στη βίλα του στο Ψυχικό.
Εκεί βλέπει μόνο τη σύζυγο του Ελπίδα και το γιό του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει φύγει από το σπίτι του με μόνη εξαίρεση ένα διάστημα 3 ημερών που μεταφέρθηκε και παρέμεινε με κρίση στο νοσοκομείο «Υγεία».
Μετά τις καταγγελίες και τις μηνύσεις εις βάρος του, φίλοι και συνάδελφοι φαίνεται να κράτησαν αποστάσεις, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι από τους περίπου 54 μάρτυρες που είχε προτείνει, τελικά κατέθεσαν μόνο 7, ανάμεσά τους και η σύζυγός του, Ελπίδα.
Υπενθυμίζουμε πως το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ, υπό την προεδρία του ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα, συνεδρίασε στις 14 Ιουνίου, προκειμένου να αποφανθεί για τις ποινές που θα επιβάλει στους ηθοποιούς, Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναστάτωσαν τον χώρο του θεάτρου. Ο Πέτρος Φιλιππίδης διαγράφηκε από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.
Αναμένεται να κληθεί από τον ανακριτή
Μετά τις καταγγελίες εναντίον του για βιασμό η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας, η οποία παρά τις όποιες καθυστερήσεις -καθώς εδώ και ένα μήνα μελετά τον φάκελο- αναμένεται σύντομα να τον καλέσει σε απολογία.
Το πιθανότερο είναι να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί, αλλά σε κάθε περίπτωση στη συνέχεια θα πρέπει να παρουσιαστεί ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις και να κριθεί η προσωρινή ή μη κράτησή του.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Μου είπε ότι δεν έχει χρήματα να πληρώσει , κουνιόταν την ώρα της πλασμαφαίρεσης γι αυτό χτυπούσε ο συναγερμός», είπε στην απολογία της η προφυλακισμένη γιατρός
- Τρόφιμα: Αναμένονται ανατιμήσεις σε γαλακτοκομικά, ψωμί του τοστ, δημητριακά – Προωθείται η δημιουργία του καλαθιού «Γιορτές για όλους» ενόψει Χριστουγέννων
- MEGA: Πρώτο σε τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό – Απόλυτη κυριαρχία στην ενημέρωση τον Σεπτέμβριο
- Θάνατος Παντελίδη: Ένοχος για ψευδομαρτυρία ο άνδρας που κατέθεσε ότι οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου – Η αντίδραση της Μίνα Αρναούτη
- Βικτώρια Δέλλα: Αγκαλιά με τον πατέρα της φορώντας ιατρική ποδιά: «Doctor in progress», έγραψε ο Τραϊανός Δέλλας
- Το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη στην Κένυα: Δάκρυα για τη φτώχεια στην παραγκούπολη στο Ναϊρόμπι – Χαρούλες για το πανάκριβο δώρο του συντρόφου της – Βίντεο
- «Chef στην κουζίνα σας»: Τάρτα κολοκύθας με τραχανά, λιβανέζικα κεμπάπ και πάστα φλώρα με γέμιση και κραμπλ αμυγδάλου – Σάββατο και Κυριακή στις 14:45 στο OPEN
- Στην ΕΡΤ το τελευταίο «τανγκό» του Μέσι με την εθνική Αργεντινής – Τετάρτη 07.10.2026
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook