Πυρά και καταγγελίες από τη δικηγόρο της 19χρονης για τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση...

Σε σοβαρές καταγγελίες για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η Αστυνομία την 19χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα της, ενώ την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε 39χρονος αστυνομικός προχώρησε η δικηγόρος της άτυχης κοπέλας, Αντωνία Λεγάκη, μιλώντας στο OPEN.

«Το θύμα των βασανιστηρίων με την πραγματικά αξιοθαύμαστη στάση της σερβιτόρας, ξεφεύγει και πάει στην Αστυνομία. Ο νόμος λέει ότι εκείνη την ώρα πρέπει να διευκολυνθεί και να συλληφθεί ο δράστης.

Μένει στο αστυνομικό τμήμα μέχρι το απόγευμα στις 18:00 χωρίς να καταγραφεί η μήνυση από τους Αστυνομικούς και τότε παίρνουν το κορίτσι με το περιπολικό και το πάνε στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων. Από τη στιγμή που μπαίνει στο Εσωτερικών Υποθέσεων, μας απαγορεύεται να το δούμε. Έχουν το θύμα και εξετάζεται επί ένα 12ωρο, αυτό είναι βασανιστήριο…

«Την πήγαν στο νοσοκομείο, και της συμπεριφέρονται σαν να είναι κρατούμενη. Μπαίνουν οι αστυνομικοί μέσα στα εξετάστρια και δεν αφήνουν να πλησιάσει κανένας. Όταν διαμαρτυρήθηκαν οι γιατροί τους είπαν πως η κοπέλα είναι κρατούμενη. Για ποιο λόγο η ΕΛ.ΑΣ αποκλείει το θύμα από την επαφή με τους συνηγόρους της και που εξυπηρετεί αυτό…»

Επίσης, είπε πως υπάρχουν και άλλα «τέρατα» ασύλληπτα για την υπόθεση της 19χρονης καθώς είναι πολλοί οι εμπλεκόμενοι…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook