Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει τον αστυνομικό, ο οποίος κατηγορείται ότι φυλάκισε και εξέδιδε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Το βίντεο, φαίνεται ότι έχει τραβηχτεί κατά τη διάρκεια τoυ lockdown, δείχνει τον 39χρονο να βρίσκεται με μία γυναίκα και να της συμπεριφέρεται σαν να είναι ιδιοκτήτης της:

«καραντίνα γ@@@@ε τα κι εγώ τι κάνω νομίζεις εδώ; κ@@@βαράω» λέει και έχει δίπλα του, με γυρισμένη πλάτη, μια νεαρή κοπέλα που φορά μόνο με το εσώρουχο της, την οποία χτυπάει προκλητικά και τη δείχνει με την κάμερα….

Εκείνη την περίοδο βρισκόταν στο μικροσκόπιο των συναδέλφων του λόγω της συμπεριφοράς του, καθώς θεωρούσε ότι ένας συνάδελφός του παρενοχλούσε τη σύζυγό του. Έτσι, ενώ παρουσιαζόταν ως θύμα, εκείνος συμπεριφερόταν προκλητικά σε μια άλλη γυναίκα.

Τα έργα και οι ημέρες του 39χρονου αστυνομικού δεν τελειώνουν εδώ. Το φώς της δημοσιότητας έχει δεί και άλλο βίντεο όπου σε ρόλο ράπερ εμφανίζεται να αναζητά το άλλο του μισό στο Facebook κάνοντας ευχή στον Άγιο Βασίλη.Δείτε εδώ το βίντεο

Οι Αρχές ξεσκονίζουν τόσο τους υπολογιστές όσο και τους σκληρούς δίσκους που βρήκαν στο σπίτι της Ηλιούπολης, καθώς υπάρχουν καταγγελίες που λένε πως πίσω του κρύβεται ολόκληρο κύκλωμα τράφικινγκ…

Η Αντωνία Λεγάκη δικηγόρος της 19χρονης δήλωσε πως ο αστυνομικός της έδινε ναρκωτικά και όταν δεν τα έπαιρνε, την έδερνε, ενώ όταν δεν πήγαινε σε πελάτη, της στερούσε την τροφή.

Μάλιστα η δικηγόρος περιέγραψε και τα όσα βίωνε καθημερινά η κοπέλα στην Ηλιούπολη πριν καταφέρει να ξεφύγει σημειώνοντας που δεχόταν σωματική κακοποίηση, και πως ήταν θύμα trafficking.

Επίσης, είπε πως υπάρχουν και άλλα «τέρατα» ασύλληπτα για την υπόθεση της 19χρονης καθώς είναι πολλοί οι εμπλεκόμενοι… Δείτε εδώ αναλυτικά…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook