Αντιεμβολιαστές πραγματοποίησαν δύο συγκεντρώσεις σε Σύνταγμα και Ομόνοια.

Οι αντιεμβολιαστές και στις δύο συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα και την Ομόνοια δεν φορούν μάσκες και δεν κρατούν αποστάσεις βέβαια και φωνάζουν συνθήματα με κεντρικό: «Όχι στον εμβολιασμό»

Οι αρνητές του εμβολίου διαμαρτύρονται για τα μέτρα που ελήφθησαν και που προβλέπουν μεταξύ άλλων τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες.

Άτομα κρατούν ελληνικές σημαίες, στην πλατεία Συντάγματος και κρατούν πανό, με τα οποία αντιδρούν στον εμβολιασμό, ενώ υπάρχει διακριτική αστυνομική παρουσία.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, ελάχιστοι συγκεντρωμένοι φορούν μάσκες, ενώ δεν κρατούν αποστάσεις.

Η συγκέντρωση στην Ομόνοια οργανώθηκε από το σχήμα «Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά» του Φαίδωνα Βοβόλη, που όπως αναφέρεται στην αφίσα, είναι «ο μαχητικός καθηγητής Ιατρικής» και «ο μοναδικός Έλληνας με πολιτικές αξιώσεις, που καλεί τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους «απέναντι σε αυτή την υγειονομική χούντα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη». Οι συγκεντρωμένοι προχώρησαν και σε πορεία προς το Σύνταγμα.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας οι αρνητές των εμβολίων ς ήταν περίπου 4.000.

Στην πλατεία Συντάγματος, μάλιστα, βρέθηκε ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, ο οποίος και προσπάθησε να μεταδώσει την είδηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Οι αντιεμβολιαστές -όμως- έκαναν διαρκώς «ντου» στο πλάνο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει το ρεπορτάζ, ενώ ακούστηκαν και διάφορα «γαλλικά» όπως «προδότες» και άλλα.

Αποκορύφωμα ήταν η στιγμή που στον φακό του ΣΚΑΙ εμφανίστηκε και ένας ρασοφόρος κρατώντας ένα σταυρό και φωνάζοντας συνθήματα κατά του εμβολιασμού…

Όλα αυτά την ώρα που η μετάλλαξη Δέλτα προκαλεί «έκρηξη» νέων κρουσμάτων.

Ανάλογες συγκεντρώσεις είχαν παράλληλα προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο Κρήτης, τον Βόλο, την Πάτρα, τη Δράμα, την Κόρινθο, τα Ιωάννινα .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook