Ο 39χρονος αστυνομικός που εμπλέκεται σε κύκλωμα μαστροπείας, βίαζε και εξέδιδε την 19χρονη, βιαιοπραγούσε και κατά της πρώην συζύγου του.

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το βίο και την πολιτεία του 39χρονου αστυνομικού που βίαζε, εξέδιδε και κρατούσε αιχμάλωτη την 19χρονη που τον κατήγγειλε.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της πρώην συζύγου του αστυνομικού, ο 39χρονος, με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές κατά της ζωής της , την εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους.

Ο 39χρονος καταγγέλλεται για βιαιοπραγίες εναντίον της πρώην συζύγου του ώστε να την απομακρύνει από την ανήλικη κόρη τους και να έχει εκείνος την αποκλειστική επιμέλεια.

Η μητέρα, σύμφωνα με την δικηγόρο της, Ελισσάβετ Τσέρτου, από φόβο δεν πήγε στις αρχές, ενώ επικοινωνούσε με το παιδί όταν της το επέτρεπε ο 39χρονος αστυνομικός.

Ωστόσο, μετά την κατάθεση της 19χρονης που βίωσε την κόλαση στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού, η μητέρα και πρώην σύζυγος του , θα διεκδικήσει την επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους.

Σύμφωνα με την δικηγόρο Ελισσάβετ Τσέρτου: «Ερώτημα γεννάται πού βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την «κόλαση» στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης καθώς σήμερα, σύμφωνα με τις καταθέσεις της γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη».

Τι λέει η δικηγόρος της πρώην συζύγου του μαστροπού

Ειδικότερα η δικηγόρος της πρώην συζύγου του αστυνομικού, Ελισσάβετ Τσέρτου αναφέρει:

«Στην «σκοτεινή» υπόθεση της σύλληψης του αστυνομικού υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα για λόγους ευνόητους και αντιληπτούς και θα αποδοθούν αποκλειστικά στις Αρχές για την απονομή της δικαιοσύνης την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα. Ισχυρίστηκε όπως πληροφορηθήκαμε ότι δήθεν η μητέρα του παιδιού το έχει εγκαταλείψει, ενώ η αλήθεια είναι ότι με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπο καθεστώς απειλών και τρόμου.

Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του..
Την επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο είχε άτυπα ως σήμερα όποτε επιθυμούσε ο αστυνομικός -πατέρας ώστε να αποκρύπτει το τι συνέβαινε εντός της οικίας που ζούσε το ανήλικο τέκνο ενώ εκείνη παρακαλούσε για λίγη επικοινωνία ακόμα με το παιδί της.

Σήμερα με αφορμή τις καταγγελίες της 19χρονης, «έσπασε» η σιωπή της μητέρας και μπορεί χωρίς φόβο να διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης θυγατέρας της καθόσον ήδη έχει κατατεθεί αίτημα ασφαλιστικών μέτρων Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ανάθεση της επιμέλειας σε εκείνη καθώς και συμπληρωματικό αίτημα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή του ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού είναι ικανή μητέρα και επιθυμεί την προστασία του ανήλικου τέκνου της και της απομάκρυνση του από το τοξικό και άρρωστο περιβάλλον που ζούσε και περιμένει πως και πώς να την πάρει στην αγκαλιά της και να την φροντίσει.

Ερώτημα γεννάται που βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την «κόλαση» στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης καθώς σήμερα σύμφωνα με τις καταθέσεις της γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook