Έλεγχοι στα λιμάνια: Μπλόκο σε 2.500 ταξιδιώτες το τριήμερο! [βίντεο]
«Είναι προτιμότερη μια μικρή ταλαιπωρία παρά η απώλεια της τουριστικής περιόδου» λέει ο Γιάννης Πλακιωτάκης στους επιχειρηματίες που αντιδρούν στα μέτρα της κυβέρνησης.
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής τόνισε πως το τριήμερο 2.500 επιβάτες δεν μπόρεσαν να επιβιβαστούν στα πλοία και υπογράμμισε πως «πέρα από τους ελέγχους χρειάζεται και η συνεργασία όλων».
Πώς ταξιδεύουμε:
Με πιστοποιητικό εμβολιασμού, εφόσον έχουν περάσει 14 ημερών από τον εμβολιασμό
Με αρνητικό μοριακό τεστ που έχει διενεργηθεί με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος εντός των τελευταίων 72 ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδιού, είτε με rapid test εντός των τελευταίων 48 ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδιού.
Με πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.
Οι ανήλικοι από 12 έως 17 ετών μπορούν να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους και με self-test 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα ταξιδιού.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κωνσταντίνος Φιρινίδης: Ο άνθρωπος πίσω από τη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» , βασικός κατηγορούμενος στη μεγάλη απάτη – Οι τηλεοπτικές εκκλήσεις για δωρεές, τα ταξίδια και ο πολυτελής βίος (βίντεο)
- Έρχεται η κακοκαιρία «Agneta» τα επόμενα 24ωρα – Πού θα χτυπήσει με βροχές και καταιγίδες – Χάρτης
- «The Voice of Greece Powered by Telekom»: Παραμένει ακλόνητο στην κορυφή της τηλεθέασης
- Ξέσπασε η επιχειρηματίας που έδωσε 13.900 ευρώ στη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Με παρακαλούσαν να βάλω λεφτά, μου έλεγαν ότι τα παιδιά θα πεθάνουν – Βίντεο
- Μητσοτάκης: Το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook