Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 47χρονος, ιδιοκτήτης SPA μετά από καταγγελίες 2 νεαρών κοριτσιών ότι βιάστηκαν και έζησαν τον εφιάλτη στα χέρια του .

Στα χέρια της Aστυνομίας έπεσε ένας 47χρονος, ιδιοκτήτης SPA μετά από καταγγελίες 2 νεαρών κοριτσιών ότι βιάστηκαν και έζησαν τον εφιάλτη στα χέρια του .

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία του 47χρονου που κατηγορείται πως βίασε δύο νεαρά κορίτσια, 17 και 18 ετών, μέσα σε αίθουσα SPA, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο άνδρας είχε καταχωρήσει αγγελία μέσα από την οποία αναζητούσε υποψήφια μοντέλα με στόχο να τα προωθήσει στο χώρο της μόδας, αλλά οι προθέσεις του ήταν άλλες.

Μετά από καταγγελίες δύο κοριτσιών ότι έπεσαν θύμα βιασμού με δόλωμα την αγγελία για μοντέλα ο 47χρονος συνελήφθη από την αστυνομία.

Πως παγίδευσε και βίασε τα κορίτσια

Ο 47χρονος είχε δημοσιεύσει αγγελία για μοντέλα και δύο κοπέλες, ηλικίας 17 και 18 ετών, που την είδαν, επικοινώνησαν μαζί του και έκλεισαν ραντεβού στο χώρο εργασίας του, ένα ινστιτούτο μασάζ στο κέντρο της Αθήνας. Οι δύο κοπέλες επισκέφτηκαν τον άνδρα διαφορετικές ημέρες, ωστόσο οι καταγγελίες που έκαναν στις αστυνομικές αρχές ήταν πανομοιότυπες.

Ο άνδρας και στις δύο κοπέλες με τις οποίες συναντήθηκε, ανέφερε ότι οι αναλογίες των σωμάτων τους, δεν είναι αυτές που θα τους έπρεπε να κάνουν καριέρα στο χώρο της μόδας.

Τους έκανε λοιπόν πρόταση να τις προσλάβει στο ινστιτούτο μασάζ και να τις τοποθετήσει στο χώρο της υποδοχής των πελατών. Μάλιστα τις ξενάγησε και στους χώρους τους ινστιτούτου. Όταν έφτασαν σε ένα από τα δωμάτια, τα οποία, απ’ ό,τι φαίνεται εκτός από μασάζ χρησιμοποιούνταν και για άλλους σκοπούς, κλείδωσε την πόρτα και κακοποίησε σεξουαλικά τα δύο κορίτσια.

Οι κοπέλες κατάφεραν να ξεφύγουν και να καταγγείλουν τον εφιάλτη που έζησαν στις αστυνομικές αρχές και στη συνέχεια έγινε η σύλληψη του .

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.

Ειδικότερα ο ανωτέρω κατηγορείται ότι διέπραξε τα παραπάνω αδικήματα, εντός καταστήματος κέντρου χαλάρωσης (σπα-μασάζ) στην Αθήνα, σε βάρος δύο γυναικών, στο πλαίσιο συνέντευξης για πρόσληψή τους για εργασία στο προαναφερόμενο κέντρο.

Ο ανωτέρω συνελήφθη την 3-7-2021 από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Εξαρχείων.

Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ευάγγελο του Διονυσίου και της Αναστασίας γεννηθέντα την 15-2-1974 στην Αθήνα.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη βεβαίωση εγκλημάτων που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα με δόλο (εν προκειμένω εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας) και συγκεκριμένα στον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων βιασμού, διαδικασία η οποία σε διαφορετική περίπτωση καθίσταται απολύτως δυσχερής.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-3603322 του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 21-1-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook