Το ζευγάρι αγνοείται από το Σάββατο ενώ είναι τεράστια η κινητοποίηση του Λιμενικού στην Κρήτη για τον εντοπισμό του σκάφους στο οποίο επέβαιναν.

Το ζευγάρι με το σκάφος ένα μικρό φουσκωτό με δύο μηχανές, νοικιασμένο είχε αναχωρήσει στις 11 το πρωί του Σαββάτου από την περιοχή του Λέντα στην Νότιο Κρήτη και στις 4 το απόγευμα υπήρξε ειδοποίηση ότι βρίσκεται σε κίνδυνο στα ανοικτά της θάλασσας.

Το σκάφος σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα επέστρεφε στις 6μμ στο σημείο αναχώρησης του.
Στο νοικιασμένο σκάφος επιβαίνει ένας 48χρονος Έλληνα πιλότος που ζει στην Γερμανία και μια 39χρονη Γερμανίδα γνώστη του που διέμεναν στην συγκεκριμένη περιοχή.

Σύμφωνα με το Creta24.gr, στην επιχείρηση στην Κρήτη για των εντοπισμό των δύο αγνοούμενων συνδράμουν περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος αλιευτικά σκάφη της περιοχής, ενώ από αέρος επιχειρεί ελικόπτερο super puma.

Ωστόσο, παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τη βάρκα να έχει βρεθεί αναποδογυρισμένη, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα ίχνος της. Μάρτυρας ανέφερε στο λιμενικό ότι είδε το Σάββατο τη βάρκα αλλά όχι αναποδογυρισμένη. Σημειώνεται πως στο σημείο από χθες επικρατεί θαλασσοταραχή λόγω ισχυρών ανέμων.

Σύμφωνα με το Creta24, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δήλωσε πως ζευγάρι νοίκιασε τη βάρκα λίγο μετά τις 11 το πρωί του Σαββάτου και θα έπρεπε να την επιστρέψει στις 4:30 το απόγευμα. Ο ίδιος σημείωσε πως το λιμενικό επικοινώνησε μαζί του και ζήτησε το στίγμα της βάρκας, το οποίο ωστόσο έχει χαθεί και αυτό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook