Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστών - Η εικόνα παρουσιάζει βελτίωση - Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις.

Στάχτη έχουν γίνει αρκετά σπίτια και αυτοκίνητα στην περιοχή της Ροδόπολης.

Περίπου 20 σπίτια έχουν καεί από τη φωτιά σε Ροδόπολη και Διόνυσο, δήλωσε πριν από λίγο στην ΕΡΤ ο κοινοτάρχης Ροδόπολης Βασίλης Κλεφτάκης, ο οποίος πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνον διάσπαρτες εστίες στην περιοχή.

«Υπάρχουν ζημιές σε σπίτια, είναι μεγάλο το μέτωπο δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά η κατάσταση, είναι λίγο καλύτερη. Μόλις κατασβεστεί η φωτιά θα δούμε τις ζημιές μας. Πρέπει να σβήσει η φωτιά τώρα», είπε ο κ. Καλαφατέλης, δήμαρχος Διονύσου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Η πυρκαγιά μαίνεται, είναι πολλά τα μέτωπα. Το πιο σημαντικό πρόβλημα εντοπίζεται στην Ροδόπολη και στην Διόνυσου» σημείωσε στο MEGA ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κόκκαλης.

«Mας δυσκολεύει το γεγονός ότι υπάρχουν σπίτια πολλά ανάμεσα στη βλάστηση αυτό προσπαθούμε να διασώσουμε, εν πρώτοις την ανθρωπινή ζωή. Δύσκολο για εμάς, όλα μαζί άνεμος θερμοκρασία… Όλες οι εναέριες και επίγειες δυνάμεις έχουν συγκεντρωθεί εδώ πέρα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, σε καλύτερη από το πρωί, προσπαθούμε να τη σβήσουμε τελείως» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο αρχηγός της πυροσβεστικής κ. Κολοκούρης.

Βίντεο από το Πρώτο Θέμα:

Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατάσβεσης

Posted by protothema.gr on Tuesday, July 27, 2021

Καίγονται σπίτια στον Διονυσο

Posted by protothema.gr on Tuesday, July 27, 2021

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook