Μετά την κοινή καταγγελία των Τζένη Μπότση, Αγγελικής Λάμπρη και Λουκίας Μιχαλά, καλλιτέχνες εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους, συγχαίροντας τις ηθοποιούς για το θάρρος τους.

Κάτω από τις αναρτήσεις υπήρξε πλήθος μηνυμάτων υποστήριξης από ανώνυμους και επώνυμους χρήστες του instagram. Μεταξύ αυτών οι Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος, οι οποίοι όχι μόνο υποστήριξαν την απόφαση των ηθοποιών να καταγγείλλουν δημόσια την παρενόχλησή τους από τον Κώστα Σπυρόπουλο, αλλά επιβεβαιώσαν πως τους τις είχαν εξομολογηθεί χρόνια πριν, όταν και συνέβησαν.

«Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη. Θα είμαι δίπλα σου και τώρα και για όσο χρειαστεί μέχρι να πάρεις τη δικαίωση που σου αξίζει! Μέχρι να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος! Σ’ αγαπώ, είσαι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος, έγραψε:

«Από τότε που μου το είπες για πρώτη φορά έβλεπα στο βλέμμα σου πάντα αυτή τη σκιά. Από σήμερα τα μάτια σου θα λάμπουν για πάντα χωρίς το φόβο που τόσα χρόνια έκρυβες, όπως μπορούσες. Σ’ αγαπώ και εύχομαι η κόρη σου να είναι ατρόμητη σε όλη της τη ζωή γιατί απλά η μητέρα της έπαψε να φοβάται. Η τόλμη σας είναι ιστορική. Είμαστε στο πλευρό σας και στηρίζουμε την απόφαση σας. Κάνετε ένα μεγάλο βήμα που θα μας πάει όλους μπροστά».

Το δικό της μήνυμα συμπαράστασης προς την φίλη της Τζένη Μπότση έστειλε και η Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση στον λογαριασμό της έγραψε «20 χρόνια το περίμενα. Να βρει η φίλη μου το σθένος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook