Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγείται ο σύζυγος της 31χρονης - Παραδόθηκε και ομολόγησε τη δολοφονία

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 40χρονος που δολοφόνησε τη γυναίκα του στη Δάφνη την Παρασκευή και στη συνέχεια παραδόθηκε. Ο ίδιος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι μαχαίρωσε τη γυναίκα του από ζήλια.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την άτυχη γυναίκα στο διαμέρισμα στη Δάφνη μέσα σε λίμνη αίματος.

Ο 40χρονος διατηρεί ψητοπωλείο στην περιοχή ενώ εδώ και δύο χρόνια που έμεναν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα δεν είχαν αναπτύξει καμία ιδιαίτερη σχέση με τους υπόλοιπους ενοίκους.

Οι γείτονες ανέφεραν ότι οι τσακωμοί ήταν συχνοί μεταξύ του ζευγαριού.

Στις 11 Ιουλίου γείτονες του ζευγαριού ενημέρωσαν την αστυνομία για σοβαρή ενδοοικογενειακή βία. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, κατέβασαν το παράθυρο του περιπολικού και έπειτα αποχώρησαν, με αποτέλεσμα χθες να διαταχθεί ΕΔΕ κατά των αστυνομικών γιατί δεν έκαναν εκείνο που έπρεπε να κάνουν.

Η συγκεκριμένη ένοικος που είχε καλέσει την αστυνομία περιέγραψε την αδιαφορία των αρχών, η οποία όλα όπως δείχνουν θα μπορούσε να είχε προφυλάξει την 30χρονη από την άγρια δολοφονία.

«Την αστυνομία την είχα καλέσει στις 11 Ιουλίου. Επειδή εκείνη την ημέρα είχαμε ακούσει μεγάλη φασαρία και την είχα ακούσει να φωνάζει βοήθεια, κάλεσα το 100 και έκανα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. Έδωσα το δικό μου κουδούνι γιατί είχαμε αλλάξει τα κουδούνια για να μπορέσουν να έχουν άμεσε πρόσβαση. Περίμενα στο μπαλκόνι, ήρθαν μετά από 25 λεπτά, το περιπολικό πέρασε, ανοίξαν τα παράθυρα, δεν κατέβηκε κάποιος και φύγανε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook