Συνεχίζεται η επέλαση του καύσωνα – 45αρια θα δείξει το θερμόμετρο και σήμερα
Ισχυρός καύσωνας με μέγιστες θερμοκρασίες στους 44-45 βαθμούς Κελσίου. Υψηλές ελάχιστες και πολύ έντονο αίσθημα δυσφορίας στα αστικά κέντρα. Βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ, και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά, τη Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει ισχυρός καύσωνας, ενώ σε πολύ υψηλά επίπεδα θα διατηρηθούν οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της νύχτας, ιδιαίτερα στα αστικά κέντρο όπου το αίσθημα δυσφορίας θα είναι πολύ έντονο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 41-44 βαθμούς, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 19 έως 43-45, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 22 έως 42-43 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 41-42, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 21 έως 42-43 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 40-42 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε συνθήκες καύσωνα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 42-43 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε συνθήκες καύσωνα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς βόρειοι και απο το μεσημέρι βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 27 έως 41-43 βαθμούς.
Από το meteo
Ολες οι Ειδήσεις
- Αγγελική Ηλιάδη : Καυτές πόζες με κίτρινο μπικίνι σε σκάφος – Φωτογραφίες
- Νατάσα Θεοδωρίδου και Δέσποινα Βανδή εξηγούν πώς προέκυψε η ιδέα για τη συνεργασία τους – Βίντεο
- Κολομβία: Μεγάλος σεισμός 7,4 Ρίχτερ – Δεκάδες νεκροί, τραυματίες και εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια των κτιρίων που κατέρρευσαν – Δείτε βίντεο
- Χανιά: Συγκλονιστικό βίντεο με τη διάσωση γυναίκας σε παραλία – Η μάχη του ναυαγοσώστη με τα μεγάλα κύματα
- Βίντεο της ΕΛΑΣ με τον απεγκλωβισμό ηλικιωμένης στον Κουβαρά ενώ οι φλόγες είχαν φτάσει στην αυλή της
- Πάρος: «Δεν ήταν κοντά στο παιδί και πριν έναν μήνα το είχε αφήσει ξανά μόνο» ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης του beach bar για τον πατέρα του 4χρονου (βίντεο)
- Πέθανε ο σπουδαίος διανοούμενος, Στέλιος Ράμφος σε ηλικία 87 ετών
- Ιωάννα Τούνη: Η έκπληξη από τον σύντροφό της και τους φίλους της στις Μαλδίβες για τα 33α γενέθλιά της – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook