Στο σημείο επιχειρούν επίγειες δυνάμεις, πέντε ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος

Μάχη με νέο μέτωπο πυρκαγιάς ανάμεσα στα Βασιλικά Κτήματα – Κρυονέρι- Αφίδνες δίνουν αυτή την ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Στο σημείο επιχειρούν έως στιγμής επίγειες δυνάμεις, πέντε ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος.

Γύρω από το κομμάτι της αναζωπύρωσης υπάρχουν καμένες εκτάσεις οπότε η φωτιά δεν μπορεί να επεκταθεί, ανέφεραν πάντως πηγές της πυροσβεστικής στον ΣΚΑΪ. Οι δρόμοι στην ευρύτερη περιοχή θα αποκλειστούν για να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των πυροσβεστικών οχημάτων.

Τα στελέχη του πυροσβεστικού σώματος αναφέρουν ότι ακούστηκαν εκρήξεις, ενώ η φωτιά προήλθε πιθανότατα από μικρό θύλακα φωτιάς. «Η φωτιά δεν έχει κλείσει» επισημαίνουν.

Για μεγάλο μέτωπο μίλησε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Νίκος Βασιλείου, μέλος του Δ.Σ φορέα διαχείρισης προστασίας Πάρνηθας, προσθέτοντας ότι οι άνεμοι φύσουν προς την Πάρνηθα.

Πληροφορίες και για πυρκαγιά στις Αφίδνες ελέγχονται.

Εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκενώσεις

Μήνυμα από την Πολιτική Προστασία, μέσω του 112, εστάλη πριν λίγο από στους κατοίκους της περιοχής που φούντωσε η φωτιά.

Συγκεκριμένα, ζητείται από τους κατοίκους στην Ιπποκράτειο Πολιτεία να απομακρυνθούν από τα σπίτια προς την εθνική οδό για Αθήνα, ενώ οι κάτοικοι της Δροσοπηγής προς Αφίδνες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook