«Οι στύλοι υψηλής τάσης προκαλούν εκρήξεις, τις ακούγαμε άλλωστε, μπορεί να δημιουργήσουν εκρήξεις, είμαστε ακριβώς κάτω από το δίκτυο υψηλής τάσης» εξήγησε ο Ν. Πέππας.

«Δίνουμε μάχη να μην περάσει η φωτιά  απέναντι στην εθνική οδό» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νίκος Πέππας, σημειώνοντας ότι οι αυξημένοι άνεμοι δυσχεραίνουν κατά πολύ την κατάσταση. 

«Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Υπάρχει μια φωτιά που εκτείνεται σε όλο το αριστερό μέτωπο, όπως ανεβαίνουμε με κατεύθυνση προς Λαμία, από το ύψος του Κρυονερίου αυτή τη στιγμή φτάνει μέχρι το ύψος της Μαλακάσας. Δίνουμε μάχη να μην περάσει στην απέναντι πλευρά της εθνικής οδού, λειτουργεί αυτό ως αντιπυρική ζώνη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πέππας. 

«Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή έχουμε αυξημένους ανέμους καμία σχέση με μέχρι χθες που επικρατούσαν χαμηλής εντάσεως άνεμοι. Υπάρχουν πάρα πολλές βιομηχανίες σε αυτό τον άξονα είναι η βασική βιομηχανική ζώνη της Βόρειας Αττικής. Προέχει η προστασία της ανθρώπινης ζωής και μετά οι υποδομές» δήλωσε. 

«Οι στύλοι υψηλής τάσης προκαλούν εκρήξεις, τις ακούγαμε άλλωστε, μπορεί να δημιουργήσουν εκρήξεις, είμαστε ακριβώς κάτω από το δίκτυο υψηλής τάσης» εξήγησε ο αντιπεριφερειάρχης. 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook