Οι συγγενείς της 31χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη, ξεσπούν εναντίον του, υποστηρίζοντας πως είχε σχεδιάσει το έγκλημα.

Μιλώντας στον Αlpha, η ξαδέλφη του θύματος λέει χαρακτηριστικά:

«Τον φοβόταν. Τον φοβόταν πολύ. Είχε βίαια ξεσπάσματα προς εκείνη και μπροστά στο παιδί. Σήκωνε χέρι. Είχε πολύ χέρι…»

Ο αδελφός της λέει από τη μεριά του:

«Εμείς δουλεύαμε μαζί όλοι ημέρα. Εμάς δεν μας έδειχνε κάτι τέτοιο ότι τρέχει στο σπίτι ή οτιδήποτε. Αλλιώς θα την είχαμε πάρει. Το είχε προμελετήσει πριν το κάνει. Φαίνεται να ήταν σχεδιασμένο, για να το κάνει το πρωί και να πάει στην αδελφή του και μετά να πάει να παραδοθεί. Δεν είναι ότι: ξύπνησα ένα πρωί και ήρθα και σε σκότωσα. θέλω να δικαιωθεί η αδελφή μου, αυτό θέλω μόνο, να πάρει την τιμωρία που του αξίζει. Ισόβια να μπει…»

«Έλειπε το μαχαίρι από την επιχείρηση την επόμενη μέρα το πρωί, το πιο κύριο από όλα. Και ήταν πολύ ζηλιάρης, δεν ήθελε να ξέρει ότι η Άννα θα φύγει κάποια στιγμή. Δεν μπορούσε να το χωρέσει ο νους του αυτό» λέει η ξαδέλφη της…

Τέλος, ο αδελφός της 31χρονης, μιλώντας στον Alpha, προτάσσει πως « με την ξαδέλφη της να αναφέρει πως πρέπει να μπει «ισόβια, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, να μην υπάρξουν άλλες σαν την ξαδέλφη μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook