Ολυμπιακός: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας Ολυμπιακού ο Σεμέδο!
O Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας τον Ρούμπεν Σεμέδο.
Οι… μετασεισμοί από τον αποκλεισμό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League από τη Λουντογκόρετς άρχισαν στον Ολυμπιακό, καθώς εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο πλαίσιο των playoffs του Europa League έμεινε ο Ρούμπεν Σεμέδο.
Ο βασικός κεντρικός αμυντικός των «ερυθρολεύκων» παρά το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ούτε είναι τιμωρημένος, έμεινε εκτός πλάνων από τον Πέδρο Μαρτίνς, τη στιγμή μάλιστα που ο Ουσεϊνού Μπα δεν υπολογίζεται για το πρώτο παιχνίδι λόγω της κόκκινης κάρτας που είδε στο δεύτερο ματς με την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας.
Όπως είναι σαφές, προφανώς υπάρχουν παράπονα για την απόδοση του Πορτογάλου κι όχι μόνο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη προκύπτει μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη κατά τη χθεσινή προπόνηση.
Η λίστα του Ολυμπιακού:
Λίστα Α: Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Ονιεκουρού, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι
Λίστα Β: Καραργύρης, Κασέμι, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής, Σταμούλης
Ολες οι Ειδήσεις
- Δήμαρχος Χερσονήσου: Καταγγέλλει φέσια από κλήσεις παραβάσεων νοικιασμένων ΙΧ από ξένους τουρίστες – Τι προτείνει
- Θρίαμβος του «εφτάψυχου» ΟΦΗ, κατέκτησε και το Super Cup νικώντας στα πέναλτι την ΑΕΚ – H απονομή του τροπαίου στους Κρητικούς και τα high lights του αγώνα (βίντεο)
- Ολική έκλειψη ηλίου: Σκοτείνιασε ο ουρανός σε περιοχές της Ισπανίας και της Ισλανδίας – Εντυπωσιακά πλάνα από το σπάνιο φαινόμενο (Εικόνες & Βίντεο)
- Γενέθλια για τη Μιράντα Πατέρα: Οι ευχές και οι throwback φωτογραφίες με τις κόρες της Αλεξάνδρα και Νταίζη Νίκα
- «Αμφιβάλλω αν μπορώ να συνεχίσω το ποδόσφαιρο χωρίς εσένα»: Το συγκινητικό γράμμα του Μέσι στον πατέρα του
- Τραγωδία στην Κίμωλο: Θάνατος 17χρονου από ηλεκτροπληξία – Στο μικροσκόπιο ο θερμοσίφωνας και η ηλεκτρολογική εγκατάσταση
- Όλα τα φαρμακεία οφείλουν να δέχονται συνταγές του ΕΔΟΕΑΠ
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον 59χρονο πυρομανή που κατηγορείται ότι έβαλε 6 πυρκαγιές μέσα σε 4 μέρες στη Σίνδο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook