Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της αλλοδαπής που είχε συλληφθεί στις 13 Ιουλίου στα Ιωάννινα, μετά από απάτη σε ηλικιωμένο....

Η γυναίκα πριν από λίγα λεπτά είχε είχε παραλάβει 12.200 ευρώ από έναν ηλικιωμένο, στον οποίο είπαν οι συνεργοί της ότι το παιδί του έπαθε σοβαρό ατύχημα και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα.

Πρόκειται για την Ani Peneva του Xristov και της Vesa που γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1967 στη Βουλγαρία. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απάτη και απόπειρες απάτης κατ’ εξακολούθηση.

Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι η ίδια είχε παραλάβει νωρίτερα από άλλη μια ηλικιωμένη μια σακούλα με 14.000 ευρώ και χρυσά κοσμήματα.

Η 54χρονη ήταν ένα από τα τρία μέλη οργάνωσης, με αρχηγό έναν ομοεθνή της ο οποίος τηλεφωνούσε από την Βουλγαρία σε ηλικιωμένους παριστάνοντας τον γιατρό και επιχειρούσε να τους πείσει να δώσουν άμεσα τα χρήματα για την εγχείρηση συγγενικών τους προσώπων, καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να ακρωτηριαστούν!

Είχαν επιχειρήσει να εξαπατήσουν τουλάχιστον 44 άτομα, από τα οποία φιλοδοξούσαν να βγάλουν συνολικά 516.000 ευρώ! Είχαν προλάβει να εξαπατήσουν τουλάχιστον επτά άτομα…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook