Νίκος Ψαρράς για Κιμούλη: Ήμουν παρών, αν κληθώ θα πρέπει να πω την αλήθεια

"Ήμουν παρών στο επεισόδιο που καταγγέλλει η Ζέτα Δούκα σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη", είπε ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς.
Μιλώντας στο «Θέμα Radio 104,6», διευκρίνισε ότι αν κληθεί θα πεί την αλήθεια και συμπλήρωσε:«Πρέπει να είμαστε φειδωλοί, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί εδώ μιλάμε κάτι σοβαρό υπάρχει μια κατηγορία».
«Τόσες μέρες από τότε που ξέσπασε όλο αυτό συνάδελφοί σου από δελτία κεντρικά με παίρνουν τηλέφωνο και αρνούμαι να βγω και να μιλήσω και θα σου πω γιατί αν υπάρχει μήνυση και καταγγελία καλό είναι ότι πούμε να το πούμε στο δικαστήριο. Πρέπει να είμαστε φειδωλοί, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί εδώ δεν μιλάμε για το πότε έχω πρεμιέρα, τι έργο θα παίξω, εδώ είναι κάτι σοβαρό υπάρχει μια κατηγορία οπότε θα μου επιτρέψεις για το συγκεκριμένο θέμα να μην πω απολύτως τίποτα. Ήμουν παρών στα πάντα όμως, αυτό μπορώ να στο πω και βεβαίως αν καλεστώ θα πρέπει να πω την αλήθεια».είπε ο κ. Ψαρράς
Αναφερόμενος στο θέατρο αλλά και γενικά στους εργασιακούς χώρους, τόνισε:
«Ο καθένας μπορεί να λέει το μακρύ του και το κοντό του. Δημοκρατία έχουμε και σωστά κάνουν. Βεβαίως δεν πρέπει να χαθεί το μέτρο, από την άλλη για μας που είμαστε άνθρωποι του θεάματος είναι πιο εύκολο να έχουμε λόγο δημόσιο από ότι θα είχε μια υπάλληλος σε μια τράπεζα. Εμείς δεν μιλάμε μόνο για το θέατρο… Είναι καιρός η κακοποίηση να σταματήσει παντού. Θα πρέπει ο εργασιακός χώρος να είναι χώρος ασφαλής για να μπορείς να είσαι δημιουργικός και καλός στη δουλειά σου. Δεν μπορείς να είσαι τρομοκρατημένος, δεν μπορείς να ενοχλείσαι σεξουαλικά ή σωματικά. Δεν μπορείς να αποδώσεις οτιδήποτε και αν κάνεις. Υπάρχει ένας θυμός, υπάρχει και πολύς χώρος τώρα πια, λόγω του ότι είμαστε όλοι άνεργοι… Εγώ έχω περάσει αυτό και έχω πολύ θυμό, 10 χρόνια. Γιατί με κακοποιήσανε και γιατί δεν θέλω ούτε εμένα να μου συμβεί και κυρίως όμως να μην συμβεί σε κανένα παιδί της νέας γενιάς».
Ολες οι Ειδήσεις
- Τζόκερ: Δυο τυχεροί κέρδισαν πάνω από 14 εκατομμύρια ευρώ – Τα νούμερα που κερδίζουν
- Ο Ζελένσκι με τους Ευρωπαίους ηγέτες στη συνάντηση με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο – Πως θα γίνουν οι συζητήσεις – Το πρόγραμμα
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα – Άθλια μεθόδευση ο εγκλεισμός μου»
- Ξαναζωντάνεψαν οι μνήμες της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου τον Δεκαπενταύγουστο στην Παναγία Σουμελά
- Μακρόν: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη – Αν δείξουμε αδυναμία, θα το πληρώσουμε ακριβά -Προετοιμάζουμε τις συγκρούσεις του αύριο »
- Κ. Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη Ευρωπαίων ηγετών: Για ζητήματα κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας, μόνο η Ουκρανία μπορεί να λάβει αποφάσεις.
- «Μεγάλη πρόοδος με τη Ρωσία – Μείνετε συντονισμένοι» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ
- Φωτιά στην Πάτρα: Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για εμπρησμό – «Με πίεσαν να ομολογήσω» λέει τώρα ο 19χρονος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook