Από τύχη δεν θρηνήσαμε άλλα θύματα , σύμφωνα με τον πατέρα του 9χρονου αγοριού που πέθανε ακαριαία από ηλεκτροπληξία στη Ζάκυνθο ενώ έπαιζε.

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του 9χρονου αγοριού που, το βράδυ του Σαββάτου, έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, ενώ έπαιζε κρυφτό με φίλους του στο Τσιλιβή Ζακύνθου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το αγόρι ενώ έπαιζε κρυφτό με άλλα παιδάκια ήρθε σε επαφή με την κλιματιστική εγκατάσταση του ξενοδοχείου, που ήταν σε εξωτερικό χώρο, κεραυνοβολήθηκε από διαρροή ρεύματος και έφυγε, ακαριαία, από τη ζωή.

«Δεν έχω λόγια… Μου το έφερε νεκρό στα χέρια ο πατέρας του φίλου του και γείτονάς μου. Έφυγε ακαριαία από τη ζωή, δεν ακούστηκαν φωνές. Έπαιζαν κρυφτό τα παιδιά μας και το δικό μου κρύφτηκε πίσω από κάποιες αφύλαχτες εγκαταστάσεις κλιματιστικών ενός ξενοδοχείου» λέει στο “Πρώτο Θέμα” αδυνατώντας να πιστέψει το «χτύπημα» της μοίρας, ο πατέρας του παιδιού.

Και συνεχίζει: «Τον είδαν οι φίλοι του ότι δεν είχε τις αισθήσεις του το παιδί μου και ένα από τα παιδιά έτρεξε και το είπε αμέσως στον πατέρα του κι εκείνος στη συνέχεια, το πήρε αγκαλιά και μου το έφερε έντρομος. Θα μπορούσαν να είχαν κρυφτεί κι άλλα παιδάκια σε εκείνο το σημείο και να θρηνούσαμε τώρα κι άλλες αθώες ψυχούλες. Θα κινηθώ νομικά».

Τρεις συλλήψεις

Τρεις συλλήψεις έχουν πραγματοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου για το θανάσιμο τραυματισμό από ηλεκτροπληξία του 9χρονου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ο ηλεκτρολόγος και ο ψυκτικός της επιχείρησης, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Μιλώντας στην κάμερα του Ionian Tv ο θείος του αδικοχαμένου αγοριού λύγισε μιλώντας για την τραγωδία. Με τρεμάμενη φωνή αναφέρθηκε στις δυσκολίες της οικογένειας του να τον μεγαλώσει και για το πόσο άδικος ήταν ο χαμός του.

«Το μεγαλώσαμε με θυσίες και μας το έφεραν νεκρό» λέει συντετριμμένος και ζητάει να χυθεί άπλετο φως, ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook