Στη Μύκονο συνελήφθησαν , ένας 45χρονος, Αλβανικής καταγωγής και μια 35χρονη συνεργός του, που διακινούσαν κόκα , στο νησί των ανέμων.

Η γυναίκα πιάστηκε, στο λιμάνι της Μυκόνου,  να έχει κρύψει την κόκα σε ένα λούτρινο αρκουδάκι, λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο για τον Πειραιά .

Τα ναρκωτικά ανίχνευσε , εκπαιδευμένος σκύλος και οι ‘άνδρες της δίωξης  Ναρκωτικών του Λιμενικού τους σταμάτησαν για έλεγχο. Σε σχετικές ερωτήσεις η κατηγορούμενη ανέφερε πως μετέφερε ένα λούτρινο αρκούδο με περιεχόμενο ναρκωτικές ουσίες αντί του ποσού των 600 ευρώ. Όπως εξακριβώθηκε στη συνέχεια επρόκειτο για τρεις νάυλον συσκευασίες με κοκαίνη σε μορφή βράχου βάρους 317.35 γραμμάρια».

Ο συλληφθείς , φέρεται να είναι  αρχηγός του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών , γνωστός στις πιάτσες της Αθήνας και της Μυκόνου με το ψευδώνυμο   «Άρης».

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης μετά από πληροφορίες μπλόκαραν το ζευγάρι , ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο πλοίο και τους πέρασαν χειροπέδες.

΄

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook