Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε αιτήσεις γιατρών και υπαλλήλων νοσοκομείων προκειμένου να παγώσει έστω και προσωρινά ο υποχρεωτικός εμβολιασμός τους.

Απορρίφθηκαν από το Γ’ Θερινό Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) οι αιτήσεις νοσοκομειακών γιατρών και διοικητικών υπαλλήλων νοσοκομείων, ανά την Ελλάδα, που ζητούσαν να εκδοθεί προσωρινή διαταγή με την οποία θα «πάγωνε» το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού τους.

Συγκεκριμένα για το θέμα αυτό το Ανώτατο Δικαστήριο εξέδωσε τέσσερις προσωρινές διαταγές, οι οποίες αφορούν σε 115 συνολικά προσφεύγοντες και είπε «όχι» στην έκδοση προσωρινών διαταγών με τις οποίες θα «πάγωνε» προσωρινά ο υποχρεωτικός εμβολιασμός τους .

Πλέον το Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου αναμένεται να εξετάσει, εάν θα προχωρήσει σε έκδοση απόφασης αναστολής για το ίδιο ζήτημα ή όχι.

Εν τω μεταξύ, στην Ολομέλεια ΣτΕ εκκρεμεί ανάλογο αίτημα της ΠΟΕΔΗΝ για έκδοση, δηλαδή, προσωρινής διαταγής και για αναστολή της απόφασης για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών γιατρών και εργαζομένων στον χώρο της υγείας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook