Ανείπωτη τραγωδία στη Χαλκίδα με 17χρονο που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, όπως όλα δείχνουν από ηλεκτροπληξία.

Το ανήλικο παιδί προσπαθούσε να φορτίσει τη μπαταρία του αυτοκινήτου της μητέρας του όταν το τίναξε το ρεύμα. Η θεία του, απαρηγόρητη μιλάει αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Προσπαθούσε να βάλει με το ρεύμα σε μια μπαταρία αυτοκινήτου παλιά, να την ενεργοποιήσει, να τη γεμίσει και μάλλον τον χτύπησε το ρεύμα».

Όλα έγιναν αναπάντεχα. Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον, ο 17χρονος είχε αναζητήσει στο διαδίκτυο με ποιον τρόπο μπορούσε να φορτίσει μπαταρία αυτοκινήτου.

«Ένα παλιό αυτοκίνητο της μητέρας του που ήταν απ’ έξω, προσπαθούσε να το βάλει μπρος, να γεμίσει τη μπαταρία και είχε κατεβάσει από το Ίντερνετ με ποιον τρόπο θα μπορούσε να γεμίσει την μπαταρία και προσπάθησε με ένα καλώδιο του ρεύματος και προφανώς αυτό τον τίναξε».

Από τη μία στιγμή στην άλλη, η μεγαλύτερη τραγωδία χτύπησε την οικογένεια της Χαλκίδας.

«Κατέληξε αμέσως. Είναι πολύ μεγάλο το πλήγμα. Κανένας γονιός να μην περνάει αυτό το πράγμα. Είναι το χειρότερο πράγμα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κηδέψει ο γονιός το παιδί του», λέει η θεία του 17χρονου.

Από την ιατροδικαστική θα προκύψει με σαφήνεια η αιτία θανάτου για το 17χρονο αγόρι.

Για μια οικογένεια δεμένη, συγκροτημένη, αγαπημένη, χωρίς προβλήματα έκανε λόγο ο Διαμαντής Γεωργούλης μιλώντας στο «Live News».
«Πριν φύγει από το σπίτι η μητέρα του, τον ρώτησε τι θα κάνει. Αυτός είπε ότι θα πάει για μπάνιο με τους φίλους του. Και η μητέρα του ησύχασε. Ασχολήθηκε με την επισκευή ενός παρατημένου αυτοκινήτου της οικογενείας» σημείωσε.

Όπως ανέφερε ο οικογενειακός φίλος, ο άτυχος 17χρονος προσπάθησε να επαναφορτίσει την μπαταρία του αυτοκινήτου, συνδέοντας τα σε μπρίζα του σπιτιού.

«Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η απόσταση που βρέθηκε το παιδί με την παροχή ρεύματος» κατέληξε ο κ. Γεωργούλης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook