Τι αναφέρουν στις καταθέσεις τους

Θλίψη σε συνεργάτες και θαυμαστές έχει προκαλέσει ο θάνατος του Mad Clip που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης στην παραλιακή.

Η τελευταία συναυλία που έδωσε ο γνωστός τράπερ, ήταν το περασμένο Σάββατο σε κλαμπ του Ωρωπού, στο οποίο βρισκόταν μάλιστα και ο Ρούμπεν Σεμέδο με την 17χρονη, αλλά και με τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για ομαδικό βιασμό μετά από αυτή.

Το γεγονός αποκαλύπτει η κατάθεση της 17χρονης:

“Εκεί πέρα ήταν ο Τ. (σ.σ. ο μάνατζερ) και ένας άλλος φίλος του και μετά ήρθε ο Σεμέδο, μαζί με έναν άλλον φίλο του και μπήκαμε στο αμάξι για να πάμε σε ένα κλαμπ στον Ωρωπό… Πήγαμε στον Ωρωπό καθίσαμε με άλλον κόσμο, ήμασταν μεγάλη παρέα και εκεί πέρα στον Ωρωπό τραγουδούσε ο MADCLIP γι αυτό είχαμε πάει, ο Τζεφ είναι μάνατζέρ του, Και καθόμασταν όλοι μαζί, ήπιαμε, εγώ ήπια παραπάνω απότι έπρεπε…”.

Το γεγονός επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής:

Την Παρασκευή 27.8.2021 βραδινές ώρες δέχθηκα μήνυμα στην εφαρμογή του Ιnstagram από την (σ.σ αναφέρεται στην 16χρονη φίλη της) Την εν λόγω κοπέλα την είχα γνωρίσει σε προγενέστερο χρόνο όταν αυτή ζήτησε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι που βρισκόμουν με άλλους ποδοσφαιριστές.

Το βράδυ της 27.8.2021 της απάντησα ότι ήμουν στη Γλυφάδα και εκείνη ανταπάντησε ότι θα έρθει εκεί να με βρει με μία φίλη της, την (σ.σ αναφερεται στην 17χρονη) . Πράγματι ήλθαν στο μαγαζί που βρισκόμουν. Στη συνέχεια, πήγαμε σε κλαμπ στον Ωρωπό όπου παραμείναμε μέχρι περίπου τις 3.30 πμ διασκεδάζοντας.

Μάλιστα, ο Σεμέδο φαίνεται πως γνώριζε τον Mad Clip, αφού είχε ανέβει κοινό τους βίντεο στο instagram πριν μερικούς μήνες:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook