Πέγκυ Ζήνα για Μίκη: Έγινα καλύτερη τραγουδίστρια από την συνεργασία μαζί του [Βίντεο]
![Πέγκυ Ζήνα για Μίκη: Έγινα καλύτερη τραγουδίστρια από την συνεργασία μαζί του [Βίντεο]](https://www.bigpost.gr/wp-content/uploads/2021/09/4834177-1024x683.jpg)
Για την συνεργασία που είχε με τον κορυφαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» η Πέγκυ Ζήνα.
Η λαϊκή τραγουδίστρια γνώρισε τον Μίκη Θεοδωράκη σε μια μεγάλη συναυλία για τα 50 χρόνια του μουσικοσυνθέτη. «Με κάλεσε ο Αντώνης Καλογιάννης και μου ζήτησε να πω τρία τραγούδια του Μίκη μας. Ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησα τραγούδια του Μίκη σε συναυλία. Από εκεί ξεκίνησε μια συνεργασία μέσω της Μαργαρίτας Θεοδωράκη. Έτσι γνώρισα από κοντά τον Μίκη. Κάναμε ραντεβού και πρόβες. Ήταν η σημαντικότερη στιγμή καλλιτεχνικά που έζησα» σημείωσε.
«Ο Μίκης Θεοδωράκης με έμαθε πώς να στηρίζω και με ποιο δωρικό τρόπο να λέω τραγούδια του. Ειδικότερα τα λαϊκά. ‘’Τα λαϊκά σε κάνουν να θυμάσαι, ενώ το έντεχνο σε κάνει να ξεχνάς. Είναι και τα δύο απαραίτητα, αλλά να θυμάσαι ότι το λαϊκό είναι οι ρίζες μας’’ μου έλεγε» πρόσθεσε η τραγουγίστρια.
«Γνώρισα τον μεγαλύτερο μύθο της Ελλάδας από κοντά, μια τεράστια προσωπικότητα, με πάντα ενωτική διάθεση Με έκανε πολύ καλύτερη τραγουδίστρια η συνεργασία μου με τον Μίκη Θεοδωράκη. Μου έδωσε άλλη οπτική. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που δεν θα το ξανά δω και δεν θα ξανά μιλήσουμε. Ωστόσο θα είναι για πάντα αθάνατος» υπογράμμισε η κ. Ζήνα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Βόλος: Θα δικαστεί στο Αυτόφωρο ο δημοσιογράφος που κατηγορείται ότι εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή – «Είχα αποφασίσει να μην δώσω τα χρήματα», είπε η βουλευτής (βίντεο)
- «Η γη της ελιάς»: Απόψε το ανατρεπτικό φινάλε της σειράς – Ο γάμος της Βασιλικής «πνίγεται» στο αίμα και τη βία
- Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 21χρονο Θανάση που απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο – Οι γονείς του εργάζονται στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η σορός του (βίντεο)
- Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Το backstage βίντεο από τη συνέντευξή της στην Ελίνα Παπίλα
- Μητσοτάκης για τα 6 χρόνια κυβέρνησης ΝΔ: Αντιμετωπίσαμε σημαντικές προκλήσεις, αλλά και αξιοσημείωτη πρόοδο – Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της 4ετιας
- Μετρό: 25.000-30.000 επιβάτες στο πρώτο βράδυ της 24ωρης πιλοτικής λειτουργίας του
- Γρηγόρης Γκουντάρας για τη διάρρηξη του σπιτιού του: Έμειναν 16 λεπτά στο σπίτι, ο γιος μου έλεγε «τα λεφτά του παππού μου» (βίντεο)
- «Τι να σου πω μαμά, ότι με βίασαν;» – Συγκλονίζει η περιγραφή της 14χρονης για τα όσα πέρασε στα χέρια των τεσσάρων Ρομά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook