«Η καθ’ ομολογία δράστρια δεν έπαψε να σκέφτεται πώς θα σκοτώσει το ατυχές θύμα. Θα καταφανούν στη δίκη οι προθέσεις της και όσα ήθελε να κάνει» δήλωσε στο Live News o Νίκος Αλεξανδρής, εκ των δικηγόρων της άτυχης Ιωάννας που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Αναφορικά με την έναρξη της δίκης για την επίθεση με το βιτριόλι, ο δικηγόρος της Ιωάννας, ανέφερε ότι το θύμα βιώνει δύο συναισθήματα.

«Έχει αδημονία για δίκη. Θα είναι η πρώτη φορά μετά από 16 μήνες που θα βγει έξω. Θα δει και θα μιλήσει κόσμο. Τόσο καιρό μόνο στο νοσοκομείο πηγαίνει. Λέμε για την δράστιδα που είναι στην φυλακή, αλλά η Ιωάννα βιώνει μια χειρότερη φυλακή, γιατί θα την βιώνει για πολλά χρόνια ακόμα. Το κυρίαρχο συναίσθημα είναι ότι ξανά ζει όσα βίωσε. Τον τρόμο, τις μέρες της αγωνίας, τότε που δεν ήξερε κανείς αν θα ζήσει» τόνισε χαρακτηριστικα.

Τέλος, ο κ. Αλεξανδρής, εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι η δράστρια είχε συνεργούς σε όσα έκανε.

«Δεν είναι δυνατόν να μην υπήρξε άνθρωπος που την βοήθησε. Υπάρχουν τρία gps που φορτίζουν και αλλάζουν μπαταρίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Δεν τα κάνει μόνη της. Υπάρχουν παρακολουθήσεις. Δεν τα κάνει μόνη της η δράστρια».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook