Γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ Power of Love συνελήφθη με 7, 8 κοκαΐνη στην κατοχή του.

Η σύλληψη της παίκτριας του γνωστού ριάλιτι και ενός ακόμα ατόμου έγινε το απόγευμα της Πέμπτης σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν η πρώην παίκτρια Έλενα (Λένια) Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της Δημήτρης Ρεγγινίδης, με τον οποίο μάλιστα διατηρούσαν από κοινού επιχείρηση στην περιοχή του Παγκρατίου.

Η κοκαίνη βρέθηκε σε βαλίτσα ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο άνδρας επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη χτυπώντας τους αστυνομικούς.

Η συγκεκριμένη σύλληψη έγινε λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη σύλληψη του μοντέλου με 35 φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητό της, μια κατηγορία που αρνείται το μοντέλο .

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων.

Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
δίκυκλη μοτοσυκλέτα
-3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook