Την απόφαση πήραν οι γονείς της Καρολάϊν καθώς ο πιλότος και σύζυγος της είναι ο άνθρωπος που την δολοφόνησε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

Τέσσερις μήνες μετά τον τραγικό θάνατο της 19χρονης Καρολάιν, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, η οικογένειά της αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο μνήμα της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με την εκπομπή T-Live, οι γονείς της αποφάσισαν να σβήσουν από τον τάφο τη λέξη «σύζυγος», καθώς πιλότος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενος  για το  άποτρόπαιο έγκλημα, το οποίο ομολόγησε.

Όπως είναι γνωστό, η οικογένεια της Καρολάιν, έχει ήδη την προσωρινή επιμέλεια της κόρης της, που έχασε τόσο άδικα την μητέρα του πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής της.

Σύμφωνα, δε, με τις ίδιες πληροφορίες, στην Αλόννησο, τον τόπο που μεγαλώνει το μικρό κορίτσι, βρίσκεται αυτή την περίοδο και η οικογένεια του πιλότου η οποία έχει το δικαίωμα να επισκέπτεται το παιδάκι.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την υπόθεση της δολοφονίας της 19χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την πιθανότητα ύπαρξης συνεργού.

Γλυκά Νερά: Ο ύποπτος ως συνεργός δεν εμπλέκεται στην δολοφονία

Το συγκεκριμένο άτομο που έχει στενές σχέσεις και με την οικογένεια της 19χρονης Καρολάιν Κράουτς δεν φαίνεται να εμπλέκεται στην εν ψυχρώ δολοφονία της από τον σύζυγό της αλλά στα όσα ακολούθησαν του άγριου φονικού, όταν ο 33χρονος Αναγνωστόπουλος προσπαθούσε να κρύψει τα ίχνη του και να πείσει το πανελλήνιο ότι η Καρολάιν ήταν το θύμα μιας άγριας φονικής ληστείας.

Σύμφωνα με τους έμπειρους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρείται βέβαιο ότι ο 32χρονος πιλότος είχε συνεργό, όχι κατά την τέλεση του φρικτού εγκλήματος αλλά μετά… προκειμένου να «σβήσει» τα ίχνη που θα πρόδιδαν την φρικαλέα πράξη του.

Τα απειλητικά τηλεφωνήματα στην ψυχολόγο της Καρολάιν

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν από τις αρχές Αυγούστου ποιος ήταν ο άνθρωπος που τηλεφωνούσε στη σύμβουλο ψυχικής υγείας της Καρολάιν και την απειλούσε  για να μην  μιλήσει στην Αστυνομία για όσα της είχε εμπιστευτεί η άτυχη κοπέλα.

Συγκεκριμένα, η σύμβουλος ψυχικής υγείας είχε δεχτεί τρία απειλητικά μηνύματα από άγνωστο αριθμό, μέσω των οποίων ένας άνδρας, την απειλούσε. «…Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει», της έλεγε ο άνδρας με αγριεμένο ύφος, στο τηλέφωνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρονική στιγμή που δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η κα. Μυλωνοπούλου, είναι όταν πια είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση, για τις συνεδρίες που έκανε με την 19χρονη σύζυγο του καθ’ ομολογία δολοφόνου της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook