Φρίκη για 18χρονη στην Κίσαμο: Της επιτέθηκε άγνωστος με καυστικό υγρό

Μια 18χρονη κοπέλα δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό ενώ περπατούσε αμέριμνη στην Κίσαμο Χανίων
Σύμφωνα με το Flashnews, η επίθεση σε βάρος της 18χρονης έγινε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης (15 Σεπτεμβρίου 2021) και ενώ η περπατούσε στην περιοχή του Μαύρου Μώλου της Κισάμου, για να επιστρέψει στο σπίτι της.
Ξαφνικά την πλησίασε ένας άγνωστος και της έριξε στα μάτια ένα υγρό, με αποτέλεσμα προσωρινά να χάσει την όρασή της. Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει από πόνο και τρόμο ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε.
Από κόσμο που ήταν στο σημείο, η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και επειδή χρειαζόταν ειδική οφθαλμολογική εξέταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου έγιναν οι εξετάσεις και μια πρώτη θεραπευτική αντιμετώπιση.
Σήμερα Πέμπτη (16.9.21) η κοπέλα, που έχει ακόμα έντονο ερεθισμό στα μάτια, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου και περιέγραψε τι συνέβη. Εκεί, υπέβαλε και μήνυση κατά αγνώστου.
Σύμφωνα με το Flashnews, έχουν ήδη αρχίσει οι προσαγωγές υπόπτων, σε μια προσπάθεια να αναγνωριστεί ο δράστης της επίθεσης που σύμφωνα με τα στοιχεία είναι μεσήλικας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 18χρόνη είπε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Κισάμου πως δεν ξέρει ποιος της επιτέθηκε, καθώς δεν είχε με κάποιον διαφορές. Οι έρευνες των αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα έχει κληθεί στο αστυνομικό τμήμα μήπως και αναγνωρίσει ανάμεσα στους προσαχθέντες τον δράστη της επίθεσης εναντίον της.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, το βράδυ της Πέμπτης, η κοπέλα αναγνώρισε έναν από τους προσαχθέντες ως εκείνον που την πλησίασε από πίσω και της έριξε το σπρέι στο πρόσωπο. Πρόκειται για έναν 56χρονο Έλληνα, ο οποίος άμεσα συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα
Ολες οι Ειδήσεις
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι | Δείτε έξι υπέροχα βίντεο – Σάββατο 03.05.2025
- Πρώτη η Ράνια Τζίμα και το δελτίο του MEGA – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Η Γεωργία Μεσαρίτη στο ΟΠΑΠ Game Time: Ο Μουζακίτης, ο ρόλος κομπάρσου με τον Μπράντ Πιτ και η Έμα Στόουν
- Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής – κατάσκοπος που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
- MEGA: Σταθερά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης η ενημέρωση και τον Απρίλιο
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που τα μέλη της απασχολούσαν τους ηλικιωμένους στο ισόγειο και «ξάφριζαν» τα σπίτια τους – Βίντεο από τη δράση τους
- «Φως στο Τούνελ»: Εξελίξεις για το θάνατο των παιδιών στην Αμαλιάδα και το μυστήριο με την εξαφάνιση της γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη
- O Πούτιν δείχνει για πρώτη φορά το πολυτελές διαμέρισμα του στο Κρεμλίνο – Ξενάγηση από τον ίδιο – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook