Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και του Γιάννη Αντετοκούνμπο έγινε η ορκωμοσία της Βερόνικας Αντετοκούνμπο και του γιου της Άλεξ, οι οποίοι πολιτογραφήθηκαν τιμητικά Έλληνες.

Την τελετή ορκωμοσίας της μητέρας του Βερόνικα, και του αδερφού του, Αλέξανδρου, οι οποίοι πολιτογραφήθηκαν Έλληνες παρακολούθησε ο σπουδαίος άσος του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος βρέθηκε στη Μέγαρο Μαξίμου στο πλευρό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.


Την ορκωμοσία της πολιτογράφησης τέλεσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, παρουσία του γενικού γραμματέα Ιθαγένειας, Αθανάσιου Μπαλέρμπα.

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς με το χαμόγελο στα χείλη, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του. «Πάντα νιώθαμε Έλληνες, αλλά τώρα που είμαστε και με τη σφραγίδα είμαστε ακόμα πιο ευτυχισμένοι» είπε ο πρωταθλητής του ΝΒΑ αποχωρώντας από το χώρο συνοδευόμενος από τη μητέρα του Βερόνικα κι από τον μικρότερό του αδελφό, Άλεξ.

«Συγχαρητήρια. Είστε τώρα όλη η οικογένεια Έλληνες πολίτες. Και επειδή έχουμε πει πολλά πράγματα για τα παιδιά και για το πόσο υπερήφανους μας έχετε κάνει ως χώρα. Θα ήθελα να πω μια κουβέντα για την κυρία Βερόνικα. Για το γεγονός ότι μεγαλώσατε καταπληκτικά παιδιά με αξιοπρέπεια και ήθος. Είστε ο πυλώνας και η κολώνα της οικογένειας», είπε από την πλευρά του ο πρωθυπουργός.

«Μακάρι να ήταν εδώ πέρα μαζί σας ο πατέρας σας, θα ήταν πάρα πολύ υπερήφανος. Και νομίζω ότι στο πρόσωπό σας, στο πρόσωπο όλης της οικογένειας αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που θέλουμε. Η Ελλάδα που προσπαθεί, που ανταγωνίζεται, που ξεπερνά τις δυσκολίες και κρατάει ενωμένη την οικογένειά της. Και μια Ελλάδα που μας κάνει υπερήφανους παντού», πρόσθεσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook