Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την άγρια δολοφονία της 19χρονης Καρολάιν από τον πιλότο σύζυγο της στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, ένα έγκλημα που συντάραξε το Πανελλήνιο.

Ο πιλότος πριν ακόμη συλληφθεί και ομολογήσει την δολοφονία της Καρολάϊν μπροστά στη μικρή Λυδία, άδειασε και ξενοίκιασε την μεζονέτα της φρίκης στα Γλυκά Νερά.

Όπως ήταν φυσικό οι ιδιοκτήτες της μεζονέτας την έβγαλαν και πάλι προς ενοικίαση…

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η οικογένεια του δράστη μάζεψε όλα τα πράγματα από το σπίτι και πλέον αυτό έχει νέο ένοικο.

Πριν από ένα μήνα, σύμφωνα με το δημοσιογράφο Αλέξανδρο Γύγο, ο 32χρονος πιλότος έδωσε εντολή μέσα από τη φυλακή να μεταφερθούν όλα τα πράγματα της οικογενείας από την οικία στο υπόγειο πάρκινγκ. Η μεζονέτα ανακαινίστηκε και λίγο αργότερα ένας άνδρας αραβικής καταγωγής και νεαρής ηλικίας την νοίκιασε.

Σύμφωνα με γείτονες ο νέος ένοικος δεν γνώριζε για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν μέσα στη μεζονέτα τη νύχτα της 11ης Μαΐου, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.


Ο νέος ενοικιαστής φέρεται ότι έμαθε όσα έγιναν εκείνο το βράδυ πριν από λίγες ημέρες. Από τότε, σύμφωνα πάλι με τους γείτονες, ο άνδρας αυτός δυσκολεύεται να κοιμηθεί τις νύχτες, ενώ είναι ένα θέμα για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του τώρα που έμαθε όλη την αλήθεια…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook