Επιθέσεις σε ΑΤΜ και τράπεζες το βράδυ και τα ξημερώματα

Μπαράζ επιθέσεων σε ΑΤΜ και υποκαταστήματα τραπεζών, με ζημιές και εμπρησμό, σημειώθηκε τη νύχτα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και τη Γλυφάδα.
Οι επιθέσεις ξεκίνησαν στις 02.40 σήμερα Δευτέρα, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Αγίου Δημητρίου, όπου οι δράστες προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στο ΑΤΜ και την τζαμαρία υποκαταστήματος τράπεζας.
Μία ώρα αργότερα, σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση σε ΑΤΜ, το οποίο βρισκόταν σε πρόσοψη φαρμακείου, στην οδό Αγίας Γλυκερίας, στο Γαλάτσι, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στην οθόνη και το πληκτρολόγιο.
Και λίγο πριν τις 05.00, νέα επίθεση εξαπολύθηκε εναντίον υποκαταστήματος τράπεζας, στη διασταύρωση των οδών Στρατηγού Καλάρη και Κουρτίδου, στα Πατήσια, όπου οι δράστες προκάλεσαν ζημιές στην τζαμαρία.
Το ρεπορτάζ του MEGA:
Ολες οι Ειδήσεις
- Παύλος Ντε Γκρες: “Το τι θα γίνει με τον στρατό είναι δικά μας θέματα, όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε”
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι ΗΠΑ «δεν θα ενεργούν πλέον ως μεσολαβητές» μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας,
- Ιωάννα Τούνη: Το έκτακτο ταξίδι στην Αμερική – “Θα πάω να ξεσκάσω λιγάκι” – Βίντεο
- Οικονομάκου – Τσερέλα: Έντονος διάλογος σε γνωστό ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων – Βίντεο
- Αλεξανδρούπολη: Προφυλακίστηκε ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι | Δείτε έξι υπέροχα βίντεο – Σάββατο 03.05.2025
- Πρώτη η Ράνια Τζίμα και το δελτίο του MEGA – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Ο Στίγκας ανακάλεσε στο δικαστήριο τα περί «Greek Mafia «στους Σπαρτιάτες – «Ήταν άτυχη στιγμή, εγώ είμαι ο πρόεδρος όχι ο Κασιδιάρης»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook