Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. εντόπισε σε τυχαίο έλεγχο τους δράστες μιας διάρρηξης με λεία σχεδόν 30.000 ευρώ

Μεσημέρι Κυριακής στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκης. Μια ομάδα αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βλέπει δύο τσιγγάνους να κατεβαίνουν από ταξί. Τους κρίνει ύποπτους και τους σταματά για έλεγχο. Με μεγάλη έκπληξη οι αστυνομικοί διαπιστώνουν ότι οι δύο άντρες έχουν επάνω τους 29.605 ευρώ. Τους ρωτάνε που τα βρήκαν και εκείνοι δεν απαντούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, οι δύο τσιγγάνοι ηλικίας 40 και 41 ετών προσήχθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Ευόσμου και στην συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα των Αμπελοκήπων. Παρά την επιμονή των αστυνομικών δεν αποκάλυπταν που βρήκαν τα χρήματα.

Λίγες ώρες αργότερα ένας κάτοικος των Συκεών ενημερώνει τις αρχές πως έγινε διάρρηξη στο σπίτι του και λείπουν περίπου 30.000 ευρώ. Καλείται στο αστυνομικό τμήμα και διαπιστώνει ότι οι φάκελοι με τις δεσμίδες χρημάτων που είχε συγκεντρώσει για την ανακαίνιση του σπιτιού του ήταν οι ίδιοι φάκελοι που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο τσιγγάνων.

Οι δράστες αναγνωρίστηκαν και από μία γειτόνισσα του παθόντος. Δήλωσε στους αστυνομικούς πως τους είδε εντός της πολυκατοικίας να προσποιούνται πως πωλούν χαλιά.

Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών. Με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οι δύο τσιγγάνοι, κάτοικοι του καταυλισμού Αγία Σοφία, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook