Ο 41χρονος αρνείται ότι σκότωσε τη φίλη του και ισχυρίζεται ότι πάνω στην ένταση της στιγμής, την άρπαξε από την μπλούζα και την τράνταξε

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου αναμένεται να καθίσει σήμερα 41χρονος Ηρακλειώτης ως κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 31χρονης συντρόφου του. Ο ίδιος αρνείται ότι σκότωσε τη φίλη του, Κλειώ Κουτσάκη, και ισχυρίζεται ότι πάνω στην ένταση της στιγμής, την άρπαξε από την μπλούζα και την τράνταξε. Η κοπέλα αισθάνθηκε αδιαθεσία, την έβαλε να ξαπλώσει το βράδυ, το πρωί εκείνος έφυγε για ΟΚΑΝΑ και όταν επέστρεψε στο σπίτι τους, συνειδητοποίησε ότι η 31χρονη δεν ήταν στη ζωή.

Για το Δικαστικό Συμβούλιο Ηρακλείου ο θάνατος της άτυχης κοπέλας αποδίδεται σε ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο 41χρονος φέρεται να γρονθοκόπησε κατ’ επανάληψη στο κεφάλι και στο πρόσωπο την σύντροφο του, η οποία είχε ήδη βεβαρημένη υγεία με τρία εγκεφαλικά επεισόδια. Μάλιστα μετά το πρώτο εγκεφαλικό, το 2015, η κοπέλα απέκτησε κινητικά προβλήματα σε βαθμό που τής αναγνωρίστηκε από την αρμόδια επιτροπή του ΙΚΑ ποσοστό αναπηρίας 67%.

Σύμφωνα με το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, από τις αλλεπάλληλες γροθιές στο κεφάλι και το επίμονο τράνταγμα, η Κλειώ υπέστη σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις, θλάση εγκεφάλου και επισκληρίδιο αιμάτωμα. «Λόγω της μαλακής σύστασης του εγκεφάλου της παθούσας και εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε μετά από τα εγκεφαλικά επεισόδια, επήλθε ο θάνατος της». Στο παραπεμπτικό βούλευμα αναφέρεται ότι το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου μια πενταετία. Και οι δύο ήταν χρήστες ναρκωτικών και κατά διαστήματα παρακολουθούσαν προγράμματα απεξάρτησης. Λίγους μήνες πριν συμβεί το μοιραίο, το καλοκαίρι του 2019, το ζευγάρι ξεκίνησε την συγκατοίκηση.

cretalive

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook