Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε τη Δευτέρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έχει συγκινήσει όλο τον κόσμο μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 από την Έφη Κακαράντζουλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα που είναι προφυλακισμένη για την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου,   δεν προαυλίστηκε χθες το πρωί, αλλά προτίμησε να μείνει στο κελί της και να παρακολουθήσει την συγκλονιστική  συνέντευξη στην τηλεόραση.

Η 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα ήταν εξαιρετικά ανήσυχη την χθεσινή μέρα. Το μεσημέρι η κατηγορούμενη δέχθηκε επίσκεψη από τον αδερφό της. Φέρεται μάλιστα να του είπε ότι έχει μετανιώσει που δε βρέθηκε στο δικαστήριο την προηγούμενη εβδομάδα.

Η κατηγορούμενη δε συγχρωτίζεται με άλλες γυναίκες, δεν έχει κάνει φιλίες, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης φαινόταν ψυχρή και ανέκφραστη, κοιτώντας μόνιμα την τηλεόραση.

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση είναι και οι γονείς της κατηγορούμενης. Οιπληροφορίες λένε πως έχουν κλειστεί στο σπίτι τους μετά την ομολογία της δράστιδος και δεν μιλούν για τα όσα έκανε το παιδί

Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξη της Ιωάννας στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook