Βίντεο ντοκουμέντο με τον «μαϊμού» εμβολιασμό 75χρονης γιατρού που συνελήφθη επ αυτοφώρω
Η κρυφή κάμερα κατέγραψε όλη την σκηνή του εικονικού εμβολιασμού με την 75χρονη γιατρό στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας.
Η 75χρονη γιατρός συνελήφθη επί τόπου για τον εικονικό εμβολιασμό μαζί με την γραμματέα της και τη νοσηλεύτρια που την «εξυπηρέτησε» στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας.
Και οι τρείς συλληφθείσες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και από κεί στον εισαγγελέα.
Πρόκειται για μια ακόμη υπόθεση εικονικού εμβολιασμού που βλέπει το φώς της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στο κέντρο της Αθήνας , στο ΙΚΑ της Αλεξάνδρας.
Ακόμα μία απάτη με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού βλέπει το φως της δημοσιότητας και αυτή τη φορά αφορά το ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μάλιστα η Αστυνομία προχώρησε στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη της 75χρονης γιατρού η οποία σε συνεργασία με τη γραμματέα της έφτασαν στο εμβολιαστικό κέντρο και αφού συνεννοήθηκαν με τη νοσηλεύτρια προχώρησαν στον εικονικό εμβολιασμό.
Η γιατρός, πλαστικός χειρουργός στην ειδικότητα έπρεπε να διαθέτει το απαραίτητο πιστοποιητικό για να μπορεί να εισέρχεται στα χειρουργεία παρά το γεγονός ότι δεν ήθελε να εμβολιαστεί. Έτσι σε συνεννόηση με τη νοσοκόμα, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης τον συγκεκριμένο εμβολιαστικό χώρο. Όμως, αντί να δεχθεί το εμβόλιο, προχώρησε σε εικονικό εμβολιασμό, καταστρέφοντας έτσι τη δόση.
Η επιχείρηση για τη σύλληψη της γιατρού έγινε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, που είχε και την πληροφορία για τον εικονικό εμβολιασμό.
Έτσι τοποθετήθηκε κρυφή κάμερα στον χώρο, με τις εικόνες να πιστοποιούν τον εικονικό εμβολιασμό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψη της 75χρονης γιατρού μαζί με την γραμματέα της και νοσηλεύτρια.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, τρεις ημεδαπές για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.
Ειδικότερα, οι δυο ημεδαπές με τη συνδρομή της τρίτης, η οποία εργαζόταν ως νοσηλεύτρια σε Κέντρο Υγείας της Αττικής, πέτυχαν να βεβαιωθεί αναληθώς σε δημόσιο έγγραφο ότι εμβολιάσθηκαν κατά του κορωνοϊού.
Πιο αναλυτικά, η υπόθεση διερευνήθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, τα οποία τέθηκαν υπόψη αρμόδιου Εισαγγελέα και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Από την επακόλουθη έρευνα και τη συνδυαστική αξιολόγηση και μελέτη του προανακριτικού υλικού που συγκεντρώθηκε, προέκυψε η συμμετοχή των ανωτέρω ημεδαπών στην υπόθεση του εικονικού εμβολιασμού.
Από την έρευνα στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο εικονικός εμβολιασμός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα, τα οποία θα αποσταλούν για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.
Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.»
Ολες οι Ειδήσεις
- Νέα Φιλαδέλφεια: νεκρός στην άσφαλτο 27χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με τρόλεϊ – Βίντεο ντοκουμέντο
- Η Σάντυ Χατζηϊωάννου στο Game Time: Το παιδικό όνειρο με τον Αντώνη Νικοπολίδη και το ντουέτο με την Ευγενία Σαμαρά
- Buongiorno: Μια εκπομπή αφιερωμένη στο έργο του Make-A-Wish Ελλάδος – Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου
- Προκαλεί ο Νίκος Παππάς για τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου: Σήκωσα το χέρι μου αλλά δεν έχει κάποιο σημάδι, είπα «κοίταξε πώς είμαι εγώ και πώς είναι αυτός» (βίντεο)
- «Είμαι ο Γιώργος ο Μαζωνάκης… ο αληθινός!», είπε ο τραγουδιστής στην πρεμιέρα του λίγες ώρες μετά την μήνυση του Στέφανου Παπαδόπουλου (βίντεο)
- Ιβάν Σαββίδης στους εργαζόμενους του OPEN: Δεν τα έχω πεί ακόμα όλα στην Ελλάδα
- Συμφωνία των ηγετών της ΕΕ για δάνειο 90 δισ. ευρώ στην Ουκρανία: «Ήταν ενδεδειγμένη λύση», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- ΑΕΚ – Κραϊόβα 3-2: Επική ανατροπή στις καθυστερήσεις και πρόκριση για την Ένωση στους «16» του Conference League
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook