«Για να φτάσει στο σημείο να αυτοκτονήσει ο ανιψιός μου πρέπει να την λάτρευε. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας, αλλά δεν μπορεί να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες, όπως τους παρουσιάζετε τον τελευταίο καιρό, σαν τέρατα»

Θείος του δράστη της δολοφονίας της εκπαιδευτικού στην Ρόδο, που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», είπε ότι «το παιδί δεν είναι το τέρας που το παρουσιάζουν. Λένε για ένα σπίτι πολλών χιλιάδων ευρώ, αλλά το σπίτι που λένε είναι το σπίτι της πρώην γυναίκας του».

«Ο ανιψιός μου ήταν παθιασμένος με την σχέση του, όπως πρέπει να είναι ο καθένας με την σχέση του όταν είναι ερωτευμένος. Και η καθεμία από εσάς πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας προσφέρει, περισσότερο και από το περισσότερο. Και όχι όταν σας φτιάξουμε και τα σπίτια και τις δομές που θέλετε, και μετά να λέτε «α, τώρα θέλω και την ελευθερία μου» και τέτοια», ανέφερε στην τηλεφωνική συνέντευξη του.

Όπως προσέθεσε ο θείος του δολοφόνου και αυτόχειρα, «Για να φτάσει στο σημείο να αυτοκτονήσει ο ανιψιός μου πρέπει να την λάτρευε. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας, αλλά δεν μπορεί να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες, όπως τους παρουσιάζετε τον τελευταίο καιρό, σαν τέρατα»

Καταλήγοντας είπε ακόμη πως «δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα, δεν είστε όλες άγγελοι. Είστε κι εσείς που απέξω είστε κούκλες και από μέσα είστε… μια άλλη λέξη».

Οι δηλώσεις πυροδότησαν την έκρηξη της Φαίης Σκορδά. «Τι λέει ο άνθρωπος; Είναι για να πάει η αστυνομία να τον πιάσει. Τι ακούσαμε;» είπε φωνάζοντας η παρουσιάστρια.

Δείτε αναλυτικά το απόσπασμα από το Πρωινό ΕΔΩ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook